• 19 Mayıs 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ

Şavşat Meslek Yüksekokulunun 8. Kuruluş yıldönümünde tanışma ve kaynaşma etkinliği yapıldı.

KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE TANIŞMA VE KAYNAŞMA ETKİNLİĞİ

    Nurbay USTA- ŞAVŞAT

Şavşat Meslek Yüksekokulu Şavşat İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şavşat Şubesinin birlikte organize ettiği tanışma ve kaynaşma etkinliği güzel görüntülere sahne oldu.

Şavşat Meslek Yüksekokulu bahçesinde yapılan etkinliğe, Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürü Aşkın Göktürk, İlçe Müftüsü Furkan Avcı, Şavşat Meslek Yüksekokulu Müdürü Yardımcısı Ceylan Yılmaz, Türkiye Diyanet Vakfı Şavşat Temsilcisi Erol Kara, Okulun öğretmen ve bütün personeli, Şavşat İlçe Müftülüğü bazı personeli ile öğrenciler katıldı.

Yapılan etkinlikte kısa bir açıklama yapan okul müdürü Aşkın Göktürk, “Öncelikle bu okulumuzun açılmasında ve bugüne kadar başarılı bir şekilde gelmesine vesile olan bütün idarecilerimiz, Sivil Toplum kuruluşlarımız, öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi

Aşkın Göktürk, “Ayrıca bugün okulumuzun kuruluş yıldönümü, 8 Yıl önce yine bu alanda farklı bir heyecan ile büyük bir katılımla okulumuzu açmıştık. Bugün ise bu güzide okulumuza yeni katılan öğrencilerimiz ile bir üst sınıfta ki, öğrencilerimizi tanıştırma ve kaynaştırma etkinliğimizi İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şavşat temsilciliği ile birlikte yapıyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi

Göktürk, “Okulumuzun öğrencilerinin yurt sorunları tamamen çözülmüş durumdadır. Öğrencilerimizin aileleri rahat olsunlar. Çocukları çok güzel bir ilçede eğitim ve öğretim görecekler. Şavşat halkıda öğrencilerine sahip çıkmaktadır. Bu ilçede okuyan öğrenciler çok şanslıdır” dedi

İlçe Müftüsü Furkan Avcı da, “Bizler ilçe müftülüğü olarak birçok sosyal konularda etkinlikler yapıyoruz. Bugünde burada okulumuz öğrencileri ile tanışma etkinliği düzenledik. Bu konuda bizlere kapılarını açan okul idaresine ve Türkiye Diyanet Vakfı Şavşat temsilciliğine teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin. Geleceğe en rahat en güvenilir en huzurlu ve mutlu bir ortamda hazırlanmalarını sağlamak bizlerin görevidir. Bu bilinçle buradayız. Her zaman okulumuzun yanındayız. Öğrencilerimize kurumumuzun kapıları sonuna kadar açık” dedi.

Okul Müdürü Ceylan Yılmaz da, “Geleceğimizin teminatı olan bu gençlerimizi en sorunsuz ve geleceğe güvenle bağlı bir şekilde yetiştirmek için hepimize görev düşüyor. Bizler bu konuda ne gerekiyorsa onu yaptık yapmaya da hazırız. Okulumuzda maddi durumu iyi olmayan öğrenci kardeşlerimiz var. Şavşatlı Artvinli iş insanlarımız çok var. Şu ana kadar iyi şekilde yardımcı oldular. Buradan sonrada yardım ve desteklerine ihtiyacımız var. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Diyanet Vakfı Şavşat Temsilcisi Erol Kara da, “Bugün çok önemli bir etkinlik yaptık. Gerek okulumuzun tanıtımı gerekse de öğrenci kardeşlerimiz ile tanışma olarak güzel bir etkinlik oldu. .Programa katılan Üniversitemizin yöneticilerine tüm hocalarına öğrencilerimize teşekkür ediyorum. İlçe Müftümüz Sayın Furkan Avcı hocamızın öncülüğünde yapılan Programa Cevizli Köyü Camii İmam Hatibi Sezai Altun hocama Bisi hamuruyla ve pişirmesiyle destek olan eşi Güner Keleş Altun yengeme merkez görevlilerinden G.Bülent Avcı hocamın eşi Melahat Avcı yengeme , Müderris Süleyman Özbek Kur'an Kursundan Atakan Ekinci hocama eşi Seyhan yengeme , Benimde anneme eşime ,Bu hayırda benimde katkım olsun diyen Behinaz Subaşı yengeme ,Müftülük Personeli Gürbüz Altun hocama , Mehmet Şahayaz hocama İpragaz Bayi Atanur Yalduz beye, Kemal Köse Amcama Öğrencilerimize Şavşat Balını ikram eden Okan Ali Altun hocama Masa Sandalyeyi bizlere veren Şavşat Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan etkinlikte öğrencilere ve bütün katılımcılara yöresel Bişi, Mafiş, Kete, Bal, doğal reçel, yayık ayranı, semaverde çay gibi yiyecek ve içecekler ikram edildi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 2
    ALKIŞ
YORUM EKLE