• 18 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

KATMER” BEN HİZMET ADAMIYIM”

-AK Partiden aday adayı olan Yılmaz Katmer siyaseti halk için yaptığını belirterek “ Halktan hiç kopmadım, gerek il başkanlığım döneminde, gerek normal hayatımda halkın içinde yer aldım” dedi.

KATMER” BEN HİZMET ADAMIYIM”

    Esin BAYRAK

RİZE: AK Partiden Milletvekili aday adaylığı başvurusu yapan iş aramı Yılmaz Katmer siyasetçinin halkın hizmetkarı olduğunu söyledi.

     AK Partiden aday adaylık başvurusunda bulunan Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer siyasetçinin halkın içinde halkın yanında olan halkın hizmetçisi olması gerektiğini söyleyerek “ AK Parti de il başkanlığı dönemimde halkın yanında yer aldım. Siyasetçi çözüm odaklı kişidir. Cumhurbaşkanımızın siyasi temsilcisidir. Bu anlayış ile AK Parti de görev yaptım” dedi.

       “ Halka hizmette yorulmadım”

Katmer “ Yıllarca sahada ve siyasette olan birisi olarak yeterince bilgi ve tecrübe sahibi olduğumu düşünüyorum. Bundan dolayı AK Parti’den 28.dönem milletvekili aday adayı olarak başvurmaya karar verdim. Öncelikle bu kararımın Rize'mize ve ülkemize hayırlı olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. AK Parti’nin kurulduğu tarihten bugüne kadar partimin tarafıma tevdi ettiği bütün görevleri büyük bir fedakârlıkla yerine getirdim. Parti çalışmalarında görevli bulunduğum makamlarda sorumluluklarımın daima bilincinde olarak partime sadakatten ayrılmadan insan ve çözüm odaklı bir anlayışla gönüllere dokunmaya çalıştım.

Bütün ömrü Rize'de geçmiş bir Rizeli olarak sıkıntısı, derdi, müşkülü olan bütün hemşerilerimize daima kapımı açık tuttum. Hiç kimseyi geri çevirmedim.  Hemşerilerimize olan sevgim ve milletimize olan sevdam sayesinde bu yolda yorgunluk nedir bilmedim” dedi.

          Katmer kimdir?

Rize İli, merkez Pekmezli Köyünde 20 Ekim 1966 tarihinde dünyaya geldi. Ticaret lisesinden sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları bölümünü bitirdi. Devamında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme fakültesinden mezun oldu. Sonra Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Bölümünde yüksek lisans yaptı.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanı ile serbest muhasebeci olarak çalışmakta, iki ayrı şirketin ortaklar kurulu başkanlığını yürütmekte. Rize Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası üyeliği, Rize Ticaret ve Sanayi Odası üyeliği, Rize Ticaret Borsası üyeliği ile Çay-Kur Rize Spor kongre Üyeliği ve Disiplin Kurulu Başkanlığı, Müsiad Rize Şubesi Üyeliği, Ensar Vakfı Rize İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Şeyh Camii Yaptırma Derneği Üyeliği, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Vakıf Meclis Üyeliği görevlerinde bulunmakta.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE