• 02 Eylül 2026 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Eylül 2026 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

KAÇMAYI ALIŞKANLIK YAPTI

Kalkandere ilçesi Fındıklı köyünden iki gün önce evden kaçan kadın İyidere köprüde jandarma ekiplerince önceki gün bulundu.

KAÇMAYI ALIŞKANLIK YAPTI

Kalkandere ilçesi Fındıklı köyünde 2 gün önce ikindi vakti çocuğunu da yanına alarak evden kaçan kadın bir gün sonra bulundu.

    2 gün önce ikindi vakti evden çıkarak kendisinden bir daha haber alınamayan ve arama çalışmaları başlatılan Sümeyya Şen isimli 26 yaşındaki bir çocuk annesi kadın ekiplere haber verilmesi ile birlikte Kalkandere ilçesinde ormanlık alanlar ve yüksek kesimlerde aranmaya başlandı. AFAD, Jandarma ve köylülerin de katıldığı arama gece boyu sürdü.

        3 üncü kaçışı

Daha önce evlenmek için eşinin peşine kaçan Sümeyya Şen evlilik sonrası bir kez daha evden kaçmış bulunarak eşine ve ailesine teslim edilmişti.

    Son olarak 2 gün önce yine evden kaçan bir çocuk annesi bu kez çocuğunu da yanına alarak evden uzaklaştı. İlçede aramalar sürerken jandarma ekipleri İyidere köprüde çocuğu ile birlikte kadını buldular. Kadın ailesine teslim edildi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE