• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

İŞ İNSANI MURAT SURAL MÜJDELERLE GELDİ

Darda kalanın, engellinin açın, susuzun, yaşlının, şehit ailelerinin, dul ve yetimlerin ayrıca öğrenci dostu iş insanı hemşerimiz Murat Sural 31 Mart Mahalli idareler yerel seçimler öncesi Şavşat ilçesine gelerek Ak Parti Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın’a destek olduğunu ve projelerinin bazılarının yapımını direk olarak kendisinin üstleneceğini ifade etti.

İŞ İNSANI MURAT SURAL MÜJDELERLE GELDİ

   Nurbay USTA

ŞAVŞAT: Deprem sonrası depremsellere yapmış olduğu 200 konteynır, 1 yılık sıcak yemek, Sağlık kabini, kreş, sosyal market, çamaşırhane gibi çeşitli kalemlerde ki hizmetleri ile yardım elini uzatan Murat Sural kendi ilçesine gelerek Ak Parti Belediye Başkan Adayı Durmuş Aydın’ın bazı projelerinin destek olacağı gibi Şavşat ilçesinde o projelerin dışında Belediye bünyesinde 1 Aşevi açarak, yardıma muhtaç insanların sıcak yemek yemelerini sağlayacak.

Aşevin de  yardıma muhtaç ailelerin ve yaşlıların sıcak yemek yemeleri yanısıra bu Aşevin de birçok insan çalışarak işsiz bazı insanlara iş kapısı da olacak.

SURAL’DAN ŞAVŞAT BELEDİYESİNE HİZMET ARACI SÖZÜ

Şu ana kadar her ne söz verdiyse yapan ve halkın gönlünde taht kuran Yardımsever iş insanı hemşerimiz Murat Sural, Ak Parti Şavşat Belediye Başkan adayı Durmuş Aydın’a desteklerinin devam edeceğini ve Şavşat Belediyesine bir hizmet aracı vereceğini ifade etti.

ŞAVŞATLI ÖĞRENCİLERE BURS

Geçmişten bugüne eğitime büyük önem veren Murat Sural yine Şavşatlı olup nerede okuyor olursa olsun veya Şavşatlı olmayıp ta Şavşat Meslek Yüksek Okulunu tercih ederler ilçemize gelen Üniversite öğrencilerinde Şavşat Belediyesi üzerinden burs vereceğini ifade etti.

DUL VE YETİMLER UNUTULMADI

Seçim dönemimde Ak Parti Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın içim Şavşat’a gelen İş insanı Murat Sural,  Şavşat’ta ikamet eden dul ve yetimlere yine Şavşat Belediyesi üzerinden nakti yardım yapılacağı sözünü verdi.

Şavşat’ımızın kaybedecek zamanı yok. Kimse Durmuş Aydın şunu nasıl yapacak bunu nasıl yapacak diye düşünmesin. Bunu düşünmesi gerekenler başka partilerin adaylarıdır. Öyle kâğıt üzerine şunu yapacağız bunu yapacağız ile olmuyor ve zaten olmadı da. Durmuş Aydın Başkanımızın arkasında en az 4 yıl daha iktidarda olan Ak Parti Hükümeti var. Eski Bakanımız Artvin Milletvekili Faruk Çelik abimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşı Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın İsrafil Kışla var. Durmuş Aydın seçimi kazandıktan sonra benim gibi her biri bir projeyi yapacak olan benim iş iş dünyasından dostlarımız, yakinen tanıdıklarımız Şavşat sevdalıları, Şavşat gönüllüleri var. Şavşat bu seçimde siyaset üstü düşünerek, Şavşat’ın geleceği için, Şavşatlı gençlerin geleceği için oylarını kullanmalarını istiyoruz. Artık Şavşat’ın marka değerine marka katma zamanıdır. Sen, ben değil Şavşat ve bu ilçesinin artık bu hizmetleri alabilecek zamanı geldi. Artık boş vaatleri söyleyenlere değil, hizmet odaklı neyi nasıl yapacağını bilen ve belediyeciliğin içinden gelen Durmuş Aydın Başkanımız ile güzel ve aydınlık yarınlar için, sorunları çözülmüş güzel bir Şavşat için, el ele gönül gönüle diyorum. Bizde işte bu hayal ettiğimiz Şavşat’a kavuşmak için buradayız” dedi.

İş insanı Murat Sural’ın yapmış olduğu bu açıklamalar ilçe halkı üzerinde büyük heyecan yaratırken, özellikle gençlerin umut kapısı aralanmış oldu.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE