• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“ Hem tehdit, hem izinsiz”

-İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede birçok tabelayı şehrin kirliliği nedeniyle kaldırdıklarını belirterek “ Gelecek Partisi kendi kafasına göre tabelayı astı, ardından kaldırılırsa basını çağırırım tehdidi yaptı, burası dağ başı değil, önce ilgili kurumdan izin almak gerek” dedi.

“ Hem tehdit, hem izinsiz”

Esin BAYRAK

İKİZDERE: Gelecek partisi ilçe teşkilatı tarafından ilçe merkezinde asılan parti tabelasına Belediye başkanı tepki koyarak izinsiz kimse bir şey asamaz dedi.

      İlçe merkezinde Gelecek partisi tarafından asılan izinsiz tabelaya tepki gösteren İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz “Bura da bir belediye var bunu hiçe sayarak kimseye bir şey sormadan gel koca tabelayı ikinci kata, binaya as.! Yapılan uygunsuz ve kanunsuz deyince gel tehdit et” basına veririm diye.!!” Dedi.

“Buyur sen verme ben veriyorum basına.!!

     Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçede tabela temizliği yapmak için mücadele ettiğini belirterek “ ilçenin görüntü kirliliğinden kurtulması için, bina cephelerimizin yöresel mimariye uygun hale getirmek için dokap projesi ve halkımızın katılımı ile yöresel mimariye uygun ana caddemiz binalarını giydirdik. Esnafımız la beraber üst katlardaki bütün tabelaları indirdik hepsi anlayış gösterdi sağ olsunlar.. Biz Tv anteni bile cephelere astırmamaya gayret gösterirken Şimdi siz bu tabelayı buraya izinsiz asmakla örnek teşkil edeceksiniz yarın bir esnafım bir başka esnafım gelip bu tabela varken ben de asacağım derse ben buna ne diyeceğim ”dedi.

      İzinsiz asamazsınız

Karagöz açıklamasında “Kanunlar çerçevesinde tabela da asabiliriz, ilçemizde diğer faaliyetleri de gerçekleştirebiliriz. Karşı çıkmamız söz konusu dahi olamaz ancak bu ve bu gibi yapılaştırmalar kanuni izin çerçevesinde olabilecek işler ve biz kanunlar ne gerektirirse onu uygulayacağız. İlçemizi görüntü kirliliğinden uzak tutmak için bu yapılaşmalara izin vermeyeceğiz.

Buradan gelecek partisi İkizdere İlçe başkanına ve il teşkilat başkanına sesleniyorum kimseye sormadan yerel yönetimden( belediye) izin dahi almadan üç katlı yöresel mimari ile kaplanmış bir binanın ikinci katına astığınız ve görüntü kirliliği yaratan bu tabelayı sökün ve uygun bir yere daha küçük ebatlı bir tabela koyun” dedi.

       İlçeye örnek olun

Karagöz açıklamasında “Çok uğraş verdiğimiz ilçenin silüeti ve görüntü kirliliği noktasında ilçemize zarar vermeyin, anlayış bekliyorum yoksa mecburen izinsiz taktığınız ve görüntü kirliliği oluşturan bu tabelayı görevli arkadaşlarımız indirecek. Siyası partilerimiz örnek olmalı” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE