• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hedefimiz zirvede yer almak

Fındıklı Arılı deresi üzerinde kurduğu balık yetiştiriciliği tesisi ile Dünya ya balık satışı yapan Hasan Kuzuoğlu “ Zorlukları aşarak ihracatımızı artırmaya devam ediyoruz, birçok ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimizi artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Hedefimiz zirvede yer almak

     Esin BAYRAK

FINDIKLI: Fındıklı ilçesinde kurduğu balık çiftliği ile bölgede istihdam sağlayan ve yurt dışına ihracatı ile büyük adım atan Hasan Kuzuoğlu ihracatı artıracağını belirtti.

     Fındıklı ilçesinde Almanya dönüşünde başlattığı çalışmalarda kurduğu Balık çiftliği ile Dünyaya açılan Hasan Kuzuoğlu “ Zorluklar yaşadım, ancak bıkmadan yorulmadan yoluma devam ettim, birçok engelle karşılaşmama rağmen bürokrasi yanımda yer aldı. 11 Ülkeye ihracatımı sürdürüyorum, geçtiğimiz yıl 33 milyon dolarlık ihracat yaptık” dedi.

     Hasan Kuzuoğlu”  Halihazırda 1 üretim ve 8 yetiştiricilik tesisi olan, su ürünleri yetiştiriciliği, üretimi, ithalat ve ihracat alanlarında faaliyet gösteren bir grup şirketidir.  Alabalık yetiştiriciliği ile başladığımız yolda balıklarımızı 3 kg ağırlığa ulaşan somon üretimine ağırlık verip bu alanda yılda 2500 ton balık üreterek hem ülkemize hem de Dünya’ya hizmet sağlamaya başladık. Somonumuzu Japonya’ya ihraç ederek Türkiye’de bütün su ürünleri ihracatı yapan firmaların başaramadığını başardık ve bunu 2018 yılı için yeni anlaşmalar yaparak devam ettirdik.  Beğenilen balıklarımız adımızı duyurdu ve Arabistan, Afrika ülkeleri, Rusya, Kanada ve Amerika gibi ülkelerden sipariş almaya başladık. Ülkemizde var olan pazar payımız artmaya devam ediyor. Kurumsal kimliğimizden ödün vermeden gün geçtikçe büyümeye ve kendimizi geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

    Dünyaya açıldık

 Hasan Kuzuoğlu “KUZUOĞLU GROUP olarak tüketicilerimizin kaliteli hizmet ve doğal ürün alması gerektiğine inanıyoruz. Hem dünyada hem de ülkemizde doğal ve kaliteli ürün sağlamak için geçmişten gelen deneyimimizi en gelişmiş teknolojiyle birleştirerek müşterilerimize ve halkımıza en üstün hizmeti sunuyoruz. Bu uğurda kendimizi sürekli geliştirip kurumsal olarak ileriye dönük yatırımlar yapmaktayız.

Samimiyet: Ana ilkemiz samimiyettir, müşterilerimize ve halkımıza herhangi bir şüpheye yer vermeyecek şekilde bütün gerçekçiliğiyle ürünü sunuyoruz. Almış olduğunuz ürün doğal ortamları baz alınarak hazırlanmış havuzlarımızda en gelişmiş teknoloji kullanılarak yetiştirilir.

      İşimizin ciddiyetini biliyoruz

    Kuzuoğlu grup yönetim kurulu başkanı Hasan Kuzuoğlu ilkelerini belirlediklerini belirterek “Dürüstlük: Ortaklarımız ve müşterilerimiz ile olan bağımızın kuvvetli olmasında en büyük pay sahiplerinden olan değerlerimizden biri dürüstlüktür. Müşterilerimizin güvenini kazanmamızda etkili olup bunu koparılmaz bağlar ile pekiştirdi.

Sorumluluk: İnsan sağlığını önemini Kanuni Sultan Süleyman çok güzel söylemiş ‘’ Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’’. Biz, Doğal ve Sağlıklı ürün yetiştirip bunu müşterilerimize sağlıklı bir şekilde ulaştırma prensibini benimsedik ve sorumluluğumuz farkındayız.

Kalite: Ürünlerimizin müşterilere ulaştırmada ve üretiminde Avrupa standartlarını benimsedik.

Yenilikçi: Gelişen teknolojiyi yakından takip edip bu gelişmeleri şirketlerimize uyguluyoruz, Müşterilerimizin istedikleri ve beklentilerini baz alarak şirketimizi geliştiriyoruz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE