• 04 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    4 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Hava Limanına Mesut Yılmaz ismi yakışır

-YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak yaptığı açıklamada Rize Hava alanına Mesut Yılmaz isminin verilmesinden onur duyacağını belirterek “ Mesut Yılmaz yıllarca ülkemize ve ilimize hizmet eden Başbakandır, hiçbir yerde ismi yoktur, Hava limanına isminin verilmesinden gurur duyarım” dedi.

Hava Limanına Mesut Yılmaz ismi yakışır

     Esin BAYRAK

RİZE: İnternet üzerinden yayın yapan bir TV programında açıklamalarda bulunan YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak Mesut Yılmaz isminin Rize de önemli olduğunu söyledi.

    İnternet üzerinden yayın yapan TV programında Mustafa Bayrak in sorularını cevaplandıran YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak parti olarak hızla büyüdüklerini belirterek “ Pandemi nedeniyle çalışmalarımıza hız veremedik, şu an 81 ilde teşkilatımız ilçeleri ile birlikte kurulmuş durumda. 300 bine yakın insanımız partimize kayıt oldu. Ülke genelinde büyük ilgi görmekteyiz. Genel Başkanımıza karşı büyük sempati var” dedi.

    Cemil Çolak Çayeli ile Pazar arasında yapılan havalimanı ile ilgili soruya ise “ Mesut Yılmaz ismi geçiyor, farklı görüşlerde olsak bile Mesut Yılmaz ilimizde isim yapmış bir siyasetçi ve ilimizde büyük hizmetleri olan biri, Hava limanına isminin verilmesinden onur duyarım, yıllarca ilimize ve ülkeye hizmet eden Başbakanın her hangi bir yere ismi verilmemiş” dedi.

    Çolak görevden alınan YRP Merkez ilçe başkanı Ensar Özçelik ile ilgili soruya ise “ Yaşanan süreçte uygun olmayan şeylerin yaşandı, Genel başkan Fatih Erbakan’a hakaretler edildiği söylendi.

Ensar Özçelik benim kardeşim Bu arkadaşlarımız sokakta karşılaştığımızda çayını içtiğimiz yemeğini yediğimiz arkadaşlardır. Asla Ensar Özçelik için olumsuz cümle kullanmam. Benim ilgilenmediğim söyleniyor. O konu onların arasındaki konu. Benimle beraber bu konuyu ne zaman konuştular. Ben her zaman kendim için siyaset yapmadım daima milli görüş çizgisinde siyaset yaptım. Hiçbir zaman çizgimi aşmadım. Bizler Erbakan Hocamızdan öğrendiğimiz neydi. Bizde kişi dostu için, arkadaşı için yaşar. Ben kendim için politika yapmam. Şimdi bu arkadaşlarımız çıksın inkâr etsinler. Pandemiden önceki il divanda şunu söyledim. Bu salona kim Ensar Özçelik için salona gelmişse salonu terk etsin, kim M.Akif Zerdeci için bu salona gelmişse salonu terk etsin, kim benim için salona gelmişse salonu terk etsin, kim Dr. Fatih Erbakan için bu salona gelmişse salonu terk etsin. Kim Allah rızası için salona geliyorsa, halkın gözünün yaşının silinmesi için geliyorsa, iktidara alternatif çok güzel hizmetler yapılacağına inanıyorsa, kim Erbakan hocamın yaptığı hizmetleri Fatih Erbakan’ ında yapacağına inanıyorsa bu salonda kalsın demiştim. O sorun Ensar Bey ile il teşkilatı arasında olan sorun. Ben bu noktada görüşmelerimi de yapmışımdır. Her teşkilat arasında olan şeylerdir. Bu ilk olmamıştır, son da olmayacaktır. Burada bir il teşkilatının tasarrufu vardır. Ensar arkadaşımız görevden alınmıştır” dedi.

      Partiden ayrılanlar içinde konuşan yeniden Refah Partisi Genel başkan yardımcısı Cemil Çolak, “Üzüldüğüm nedir biliyor musunuz? Demek ki bu arkadaşlar şahıslar için siyaset yapmışlar. Şu telefonumda kayıtlıdırlar. Genel başkanımıza o kadar büyük hakaretler yapıldı ki ben bunları asla kabul edemem. Böyle olmamalıydı. Onları yine seviyoruz. Bunun sonucunun böyle yansımaması gerekiyordu. Bu il teşkilatının almış olduğu bir karardır. Ben 81 ilin genel başkan yardımcısıyım. Teşkilatlara bakan birisi değilim. Genel başkanımızın bize bir talimatı vardır. Her birim kendi işini yapacaktır diye. Tabi ki Rize benim memleketim olduğu için özellikle bana soruldu. Ensar Bey ile bu konuda bir telefon görüşmem oldu. Benim bu konuda gösterdiğim çabayı onlar belki bilmiyorlar ama bilen arkadaşlarımız var. Gelinen nokta böyle olmuştur. Bunlar bizim kardeşlerimizdir. Bu güne kadar hep yanlarında oldum. Yarın bir sıkıntıları olsa yine yanlarında olurum. Beni zamanında abi kabul etmişler, onlara abi olmaya devam edeceğim. Teşkilat arasında böyle şeyler olur. Asla kendilerine karşı saygısız davranmam. Bu konuda 6 ay önce ne yaptığımı Ensar Özçelik te iyi bilir. Ensar kardeşim ve arkadaşları çok güzel çalışmalar yapmışlar, bunları inkâr edemem.  Bu duruma gelmemeliydi” dedi.

       DOSTUMUZ KALMADI

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak ülkenin hiçbir dostu kalmadığını belirterek “ Sağımız, solumuz, güney ve Kuzey de hiçbir dost ülke kalmadı, diş politikada sefilleri oynuyoruz. Hükümetin diş politikasını hiç beğenmiyorum. Azerbaycan bizim kardeşimiz, onların sorunu ayrı, ülke olarak onların yanındayız” dedi.

    BABACAN VE DAVUTOĞLU İLGİ GÖRMEZ

Yıllarca AK Partide siyaset yapan Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan in şimdi meydanlara çıkıp ne söyleyeceklerini merak ediyorum. Babacan Avrupa da dostlarım var onlardan destek alırım diyor. Biz Avrupa dostlarımızı gördük, onlara faiz yetiştiremiyorduk. Ahmet Davutoğlu yıllarca Bakanlık ve Başbakanlık yaptı. Şimdi ne oldu da hükümet yanlış yaptı, halkın bunlara ilgi göstermeyeceğini biliyoruz” dedi.

     YERLİ ÜRETİM

Çay, Fındık, Pamuk, Şeker Pancarı ve diğer ürünlerimiz bizim milli ürünlerimiz devletin bunlara sahip çıkması lazım, ABD ye veya diğer ülkelere söz verilmiş diye kendi ürünümüzü yok edemeyiz, bu ülkenin toprakları bu ülkeyi besler, Hükümetin tarım politikası tamamen çökmüş, yerli üretime geçmemiz şart, ülke çiftçisini desteklememiz gerekiyor. Çay üreticisi Pandemi süreci ile birlikte yüzde 13 zam aldı, bu zam yeterli değil, Erbakan hoca döneminde çay üreticisi yüzde 110 zam aldı. Bir daha kimse üreticiye o kadar zam vermiş değil, üreticiye bu yıl daha yüksek zam verilmeliydi, Pandemi sürecini geçerdik, gelecek yıl o zamdan üreticinin zammı düşerdi” dedi.

      İYİ YAPILANLARA KÖTÜ DEMEYİZ

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak Rize de güzel işler yapıldığını belirterek “ Rize de bir milletvekili var, Muhammet Avcı diğerlerinin esamisi bile yok, tek uğraş veren Avcı bu her zaman böyle olmuştur. Rize de yapılan işleri inkar edemeyiz, Lojistik üs inşaatı başladı, bununla birlikte Demir yolunun buraya bağlanması çok önemli, Hastane yeri için tartışmaya gerek yok, Pehlivantaşı havzası uygun ve burada yapılabilir. Muhalefet demek doğruları söyleyen, yanlışlara ise karşı çıkan partidir, her iyi yapılana kasıtlı olarak karşı çıkmak doğru değildir. Biz doğruların yanında, yanlışların karşısındayız” dedi.

      FATİH ERBAKAN İ CUMHURBAŞKANI OLARAK GÖRMEK İSTERİZ

Genel Başkan Fatih Erbakan in Cumhurbaşkanı olmasını istediklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Cemil Çolak, “ Yakında seçim olacağını düşünüyorum, ülke ekonomik olarak zor durumda, pandemi dolayısıyla sanayi ve tarım durdurulamaz, ülkenin bunu karşılayacak gücü yok, gelecek seçimlerde ittifak konusunda şimdiden bir şey söylemek doğru değil, bu parti MYK da konuşulur ve tartışılır” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE