• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

HOROZ LİGE VEDA, ATMACA DEVAM

-Süper ligin 39 uncu haftasında küme düşmesi matematiksel olarak kesin olmayan Denizlispor a konuk olan Atmacalar kazanmak için gittikleri deplasmandan Denizlispor u ligden gönderdi, kendini garantiye aldı.

HOROZ LİGE VEDA, ATMACA DEVAM

       DENİZLİSPOR:  0  ÇAYKUR RİZESPOR: 1

STAD: Atatürk

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mehmet Cem Hanoğlu, Bahtiyar Birinci

DENİZLİSPOR: Abdul Kadir, Özer( Dk 63 Muhammet), Marvin Bakalorz, Mustafa Yumlu, Ali Yavuz( Dk 72 Sago), Mikel Palssonn Diskerud( Dk 86 Meşonovic), Sakib Aytaç( Dk 86 Özgür Çek), Sagal, Hasan( Dk 72 Recep Niyaz), Fabione Leismann, Rodallega

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Talbi, Emir Dilaver, İsmail Köybaşı( Dk 63 Melnjak), Morozuık, Donsah( Dk 29 Tunay Torun), Abdullah,  Eric Sabo( Dk 68 Yassine Meriah), Samudio, Andrade( Dk 46 Michalak), Remy( Dk 46 Skoda)

SARI KARTLAR: Leismann, Bakaros ( Denizlispor) Andrade, Menjak ( Rizespor)

GOLLER: Dk 73 Samudio( Rizespor)

     Süper ligin 39 uncu haftasında 28 puan ile son sırada yer alan Denizlispor ile deplasmanda karşı karşıya gelen 42 puanlı ekibimiz Çaykur Rizespor son iki karşılaşması Gençlerbirliği ve Beşiktaş maçlarını kaybetmesinin ardından yerinde sayarken son 3 haftaya gireceği karşılaşma sonrasında galibiyet için sahaya çıktı.

11 Dk da Rizespor sağdan Morozuık ile kullandığı köşe atışında ceza alanına yaptığı ortaya Eric Sabo kafayı vurdu, Mustafa Yumlu topu çıkardı.

18 Dk da Denizlispor atağında orta sahadan Leismann dan derinlemesine Rodallega aldığı topla ceza alanına girdi, yerden vuruşu  yan ağlarda kaldı.

25 Dk da Ali Yavuz orta sahadan aldığı topla soldan ceza alanı dışından sert vurdu, top kalecinin solunda direkten döndü.

34 Dk da Denizlispor orta sahaya yakın bölgeden kullandığı serbest atışta ceza alanına ortalanan topa Sakib yakın mesafeden vurdu top üstten auta çıktı.

45 Dk da Denizlispor atağında sağ kanattan yapılan atakta Rodallega ortasına Hasan kafayı vurdu, kaleci Gökhan tokatlayarak uzaklaştırdı.

53 Dk da Tunay soldan ceza alanına girdi, yerden şutu direğin yanından auta çıktı.

55 Dk da Samudio soldan ceza alanı dışına Eric Sabo ya verdiği pasta sert vurdu top üstten auta çıktı.

73 Dk da sağ kanattan Morozuık ceza alanına ortaladığı topa Samudio kafayı vurdu yere çarpan top kaleye gitti 1-0

78 Dk da Samudio ceza alan içinde sert vurdu top kaleciden döndü.

85 Dk da Denizlispor atağında Fabiano ceza alanı dışından sert vurdu top üstten auta çıktı.

90 Dk da Skoda orta sahadan derinlemesine pası, Samudio kaleci ile karşı karşıya kaldı şutu kaleciden döndü, skoda dokundu savunma kornere çeldi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE