• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

HERKESE EL UZATTIK, KOL VERMEDİK

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kiran Oğulcan Çağlayan olayı ile ilgili olarak Kulüp olarak gerekli kolaylıkları gösterdiklerini belirten Başkan Tahir Kiran “ Biz göreve geldiğimizde sorun yaşadığımız herkese elimizi uzattık, ama kimseye kolumuzu kaptırmayız” dedi.

HERKESE EL UZATTIK, KOL VERMEDİK

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kiran İstanbul da düzenlediği basın toplantısında Zafer Bayramını kutlayarak başladığı sözlerinde 2 ay önce sıra dişi baskılar ve söylemler üzerine kulüp başkanlığı görevine geldiğini ve Rizespor menfaatlerinden asla taviz vermeyeceğini belirtti.

      Herkese el uzattık

-Başkan Tahir Kiran basın toplantısında “ Yönetim olarak bir amaç için yola çıktık, öncelikle kulübümüzün menfaatlerini korumak zorundayız, tüm kulüplerimiz ile kardeşlik içinde yaşayacağımızı futbolun sahada oynandığını, geçmişte sorun yaşadığımız kulüplere bile el uzatarak herkes ile barış içinde yaşayacağımızı söyledik, söylemlerimizin her zaman arkasındayız” dedi.

      Bazı kurumlar rahatsız oldu

-Herkes ile iyi geçinmek için barış eli uzattıklarını belirten Başkan Tahir Kiran “ Bunu söylemlere bırakmadık, tüm kulüplerimiz ile kardeşlik içinde ligi yürütmek istedik, bazı kurumlar bundan rahatsız oldu, biz kimseyi rahatsız etmek için değil, futbolun sahada oynandığını güçlü olan takımın kazanacağını ve geride hiçbir kırgınlık olmayacağını söyledik, bu durum bazılarının zoruna gitmiş olabilir” dedi.

       Oğulcan Çağlayan olayı

Başkan Tahir Kiran Oğulcan Çağlayan ile ilgili olarak ise Çözüm yolu bulmak için Galatasaray’a kiralık ve satılık olmak üzere çeşitli oyuncu takası seçeneklerini sunduklarını ve imza aşamasına gelindiğinde Galatasaray Yönetimi yüzünden anlaşmanın bozulduğunun altını çizen Başkan Kıran, “En son sözleşmeyi kendilerine yolladık ve imzalamalarını bekledik. Perşembe günü mesai bitimine kadar avukatımız aracılığıyla, imzalamazlarsa vazgeçeceğiz şeklinde haber yolladık. O gün imzalamayınca biz de vazgeçtik. Bir gün önce Burak Elmas’ı defalarca aradım ama telefonlarıma cevap vermedi. Ertesi gün akşam saatlerinde döndü ama iş işten geçmişti” dedi.

     Başka hesaplar peşine düştüler

Galatasaray’ın başka hesaplar yaparak anlaşmaya gölge düşürdüğünü dile getiren Kıran, olayın başka yönlere çekilmesinin kabul edilemez olduğunu söyleyerek, “Sponsorlarımız olarak lanse edilen firmalar Rize Sportif A.Ş. ortaklarıdır. Sponsorlarımız değildir ama Limak iştiraki Galatasaray’a sponsordur. Önce kendi sponsorlarına baksınlar. Biz Rizespor’un menfaatini düşünüyoruz. Galatasaray kimseye haraç vermezmiş. Biz kimseden haraç istemedik. Hakkımız olan 1 Milyon 200 bin TL’yi istiyoruz. Asıl Rizespor’u kimse gasp edemez. Ettirmeyiz. Bu saatten sonra en kısa zamanda paramızı versinler ve işi uzatmasınlar” şeklinde konuştu.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE