• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

HAKEMLERE FIRSAT VERMEYECEĞİM

Teknik Direktör Marius Samudica Kasımpaşa maçında iyi oynamadıklarını belirterek “ Bu maçı hak ederek bir puan almadık, iyi futbol oynamadık, takımda fizik olarak eksiklerimiz var, Korona dan çıkan oyuncuları sahaya sürdük, daha iyi bir hale gelmek için birkaç haftaya ihtiyacımız var” dedi.

HAKEMLERE FIRSAT VERMEYECEĞİM

Ligin 24 üncü haftasında Deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil mavililer kendi tesislerinde teknik direktör Marius Sumudica yönetiminde Alanya maçı hazırlıklarını sürdürdü. İdman öncesinde Gazetecilerin sorularını cevaplandıran teknik direktör Marius Samudica yan toplardan yenilen gollerin önüne geçmeleri gerektiğini söyledi.

      Kasımpaşa maçını hak etmedik

-Kasımpaşa karşısında iyi futbol oynamadıklarını belirten Teknik Direktör Samudica “ Bu maçın hakkı galibiyet değildi, iyi mücadele etmedik, attığımız golden sonra duran toptan gol yemememiz gerekiyordu.  Gol öncesinde Emir e faul yapıldı ve top dışarı çıkmamıştı, hakem çıktı diye korner verdi. 6 pasın içinde rakip oyuncuya vurdurmamak gerek, önümüzdeki maçlarda hata yapan , adamını tutmayan tribünde oturur, herkes kendi görevini en iyi şekilde yapmalı, Fenerbahçe maçında ise iyi mücadele ettik ve hatalı bir gol yedik, Boldrin in attığı gol geçerli bir gol idi” dedi.

       Kondisyon eksiğimiz var

-Takımda kondisyon eksikliği olduğunu belirten Samudica “ Ben böyle bilmiyordum, takım ile idmana çıktığımda eksiklerimizi gördüm, bizim çok daha fazla çalışmamız gerek. Takımda fiziksel eksiklikler var, bu durumu çözmek için bizim 5-6 haftaya ihtiyacımız var, yaptığım testte istediğim sonucu alamadım” dedi.

     Bu şehirde her şey var

-Rize halkının sıcakkanlı olduğunu belirten teknik direktör Samudica “ Burada her şey var, ben buraya oturmaya gelmedim, bu sezon kesinlikle küme düşme endişemiz olmayacak. Ligi 12 sırada bitirmek istiyorum. Önümüzdeki sezon hedefim ilk 8 takım arasında yer almak.  Bu şehri çok sevdim, 16 yıllık kariyerimde çok takım çalıştırdım, ancak burada çok daha huzurluyum” dedi.

     Hakemlere fırsat vermeyeceğim

-Hakemlerin hedefi olduğunu belirten Teknik Direktör Samudica “ Artık hakemlerin hedefi olmayacağım, saha içinde daha sakın olacağım. Tabii haksızlığa tahammül edemiyorum, hatalara karşı tepkim büyük oluyor. Bu da benim tribüne çıkmama neden oluyor. Biraz daha sakın olmak zorundayım. Saha içinde olmam takımın başarısı için çok daha önemli, bunu maçlarda başarmak istiyorum. Ama her nedense sahaya çıktığımda haksızlık olduğunda Annem ve Babamı bile tanımıyorum. Basit kararlar beni çıldırtıyor” dedi.

     Size sürprizim var

-Alanya maçında sizlere sürprizim var diyen teknik direktör Samudica “ Alanya maçına kesinlikle puan veya puanlar almaya gideceğiz, Alanya dan boş dönmeyeceğimizi göreceksiniz. Bu maç sizlere sürpriz olacak. Takım çok daha iyi yerlere gelecek, elbette sizlerde bu takımın başarısını istiyorsunuz, aynı şeyi konuşuyoruz. O halde birlikte başarıyı yakalayacağız” dedi.

    Yeni transferlerin zamana ihtiyacı var

-Takıma yeni katılan golcü futbolcu Soderlund un takıma katılıp katılmaz sahaya çıktığını belirterek “ Bu oyuncunun zamana ihtiyacı var, kaliteli bir oyuncu ve zamanla çok daha iyi olacak, takımdan Dimitrios ve Javoncic in sözleşmesi donduruldu, 7-8 oyuncumuzun tedavisi var ve bu oyuncular tedavi sonrasında fiziksel olarak eksik kalıyorlar, onların zamana ihtiyacı olacak” dedi.

      Remy Almanya ya gidecek

-Sakatlığı devam eden Remy nin Almanya da tedavi olacağını belirten Samudica “ Bu oyuncumuzun sakatlığı sürüyor, Özel ilişkilerle Almanya da bunun tedavisini yaptıracağımız bir doktor bulduk ve oraya göndereceğiz, tedavisinin ardından yeniden takıma dönecek” dedi. Basın mensuplarına idmanı takip etmeleri konusunda destek veren teknik direktör belli bir süre sonra ise taktik çalışmasına geçeceğiz diyerek Basın mensuplarının çıkmasını istedi

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE