• 30 Nisan 2025 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    30 Nisan 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

FİYATLAR 2-3 KATI

-Rize Devlet Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarına hizmet veren kantinde fiyatlar 2 veya 3 katında gözlendi.

FİYATLAR 2-3 KATI

Tufan KULELİ

Rize Devlet Hastanesi acil giriş bölümünde bulunan hasta ve hasta yakınlarının alış veriş yaptığı kantinde fiyatlar uçtu.

   Rize Devlet Hastanesi acil Polikliniği yanında bulunan Hastane kantininde fiyatların yüksek olmasından vatandaşlar şikayetçi oluyor.

     Market ve bakkallarda 7,5 ile 9 TL dolayında olan kek türü ürünler kantinde 25 TL den olmasının yanı sıra birçok üründe fiyatların 2 veya 3 katı fazla olmasından dert yakınan vatandaşlar Sağlık Müdürlüğü ve Ticaret Müdürlüğünün kantinde denetim yapmasını istediler.

    Rasgele kantın yönetiminin uyguladığı fiyatların dışarda çok daha ucuz olduğunu belirten vatandaşlar kantinde fiyatların düşürülmesi gerektiğini söylediler.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE