• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

FISKIT GİBİ SKOR 4-5

-Süper ligde sezonun en gollü karşılaşmasının oynandığı Kalyon stadyumunda Yeşil mavililer Gaziantep futbol kulübünü 5-4 yendi.

FISKIT GİBİ SKOR 4-5

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: 4    ÇAYKUR RİZESPOR: 5

STAD: Kalyon stadı

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Samet Çiçek, Deniz Caner Özaral

GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ: Günay, Papy Djilobodji, Magueira Junior( Dk 56 Cenk), Sosa Morias, Olowski, Oğuz Ceylan( Dk 70 Konjan), Kenan Özer( Dk,70 Konjan) Alexandre Carreira( Dk 52 Furkan), Muhammed Demir, Maxim( Dk 70 Ulaş), Nauha Disko

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Emir( Dk 69 Melnjak), Selim Ay, İsmail Köybaşı, Morozuık, Dokovic( Dk 90 Mithat), Abdullah, Erik Sabo, Tunay Torun( Dk 65 Samudio), Andrade( Dk 65 Michalak), Soderlund( Dk 90 Alberk Koç)

SARI KARTLAR: Maxim,Olowski( Antep), Dokovic, Gökhan( Rizespor)

GOLLER: Dk 7 Tunay Torun, Dk 31 İsmail. Dk 45 Soderlund, Dk 58 Eric Sabo( Pemaltıdan Dk 79 Samudio( Rizespor) Dk 47 Maxsim, Dk 48, 86 Muhammet Demir, Dk 88 Dicko( Antep)

   Süper ligin 41 inci haftasında Antep futbol kulübü ile deplasmanda karşı karşıya gelen Çaykur Rizespor geçtiğimiz hafta kendi sahasında aldığı 4-0 mağlubiyetin ardından karşılaşmaya değişik bir kadro ile çıktı, sakat oyuncuların bulunduğu Rizespor da Remy ilk 18 de bile yer almadı, golcü oyuncunun sakatlığının devam etmesi üzerine kadroya alınmadığı belirtildi.

    Karşılaşmaya hızlı başlayan Rizespor oldu,

7 Dk da Rizespor atağında sağ taraftan ceza alanına doğru gönderilen topla Andrade buluştu, ceza alanı içine gönderdiği topa Tunay Torun vurdu top ağlarla buluştu.

13 Dk da Eric Sabo ile başlayan Rizespor atağında ceza alanı içinde yapılan ortaya Tunay vurdu, savunma topu çıkardı.

17 Dk da Andrade ile başlayan atakta bu futbolcu ceza alanına yaptığı ortaya Soderlund kafayı vurdu top kaleci de kaldı.

18 Dk da Antep atağında Maxsim ceza alanı dışından sert vurdu, Kaleci Gökhan dan dönen topa Dicko vurdu top yan ağlara takıldı.

31 Dk da Rizespor sağdan kullandığı köşe atışında savunma topu ceza alanı dışına çıkardı, İsmail Köybaşı sert vurdu, top Soderlund a çarparak ağlara gitti 0-2

44 Dk da Morozuık sağdan ceza alanına gönderdiği top sol çaprazda topla Andrade buluştu, yerden gönderilen topa Soderlund vurdu, top kaleci de kaldı.

45 Dk da Rizespor atağında Andrade ceza alanına müsait pozisyonda Soderlund a verdiği topa bu futbolcu düzgün vurdu 0-3

47 Dk da Antep atağında Maxsim ceza alanı dışından sert vurdu 2-3

48 Dk da Muhammet Demir ceza alanı dışından sert vurdu 2-3

58 Dk da İsmail Köybaşı soldan ceza alanına orta savunma oyuncusunun koluna çarpan topu hakem penaltı verdi, Eric Sabo kullandı 2-4

79 Dk da İsmail Köybaşı ceza alanı çapraz pozisyonda kullandığı serbest atışa Samudio kafayı vurdu 2-5

86 Dk da Antep sol kanattan kullandığı köşe atışına Muhammet Demir kafayı vurdu 3-5

88 Dk da Soldan Cenk in kullandığı köşe atışına Disko kafayı vurdu 4-5

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE