• 07 Mayıs 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    7 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“ESER HİZMETİ YAPIYORUZ”

-İyidere belediye Başkanı Saffet Mete 5 yılda ilçenin çehresinin değiştiğini belirterek “ 5 Yıldır evin yolunu unuttuk, Sabah 8 de başladığımız mesaimizi gece geç saatlere kadar sürdürdük, ilçemizi yeniden imar ettik, Lojistik Üs ün gelmesi ile ilçemiz çok daha fazla hizmete ihtiyaç duyacaktır” dedi.

“ESER HİZMETİ YAPIYORUZ”

       Esin BAYRAK

İYİDERE: Belediye başkanı Saffet Mete 5 yılda ilçeye çok şey kattıklarını bir ay içinde millet bahçesinin hizmete gireceğini ve eski belediye önünde yeni bir çalışmaya başladıklarını söyledi.

       İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete son 5 yıldır gece gün demeden çalıştıklarını belirterek “ 7 Mahallemizin tamamında hizmetimiz var, yol genişletme çalışmalarının yanı sıra, istinat duvarı, alt yapı, doğalgaz çalışmaları, su ve menfez çalışmalarının yanı sıra ilçe merkezimizi büyüttük, sabah 8 de başlayan mesaimizde birim amirlerimiz ile yaptığımız toplantı sonrasında ilçemizde yapılması gereken tüm adımları atmaya devam ettik” dedi.

                “SİYASET HİZMETTTİR”

İlçenin çehresini değiştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Saffet Mete “. 5 Yıl önce aldığım görevi heyecan ve hizmet aşkı ile sürdürdüm. İlçemizin şekli tamamen değişti. Birçok esere meclis üyelerim ve personelim ile birlikte imza attık. Bazen geç saatlere kadar süren çalışmalarımızda evin yolunu bile unuttuk.” Dedi.

              “MİLLET BAHÇESİ BİR AYDA HAZIR”

Sahilde çalışmaları devam eden Millet Bahçesinin bir ay içinde tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Saffet Mete “ Halkımızın bu dür dinlenme yerlerine ihtiyacı var. Hizmet sadece alt yapı ve yol yapma ile bitmiyor. Sahilde başlattığımız halkın dinlenebileceği alan projemizi tamamlamak üzereyiz. Bir ay içinde Millet bahçesi halkın hizmetine sunulacak. Bunun yanında eski belediye önünde bulunan ve yıkım işlerini tamamladığımız binaların yerine yeşil alan ve oturma alanları yapma çalışmamız başladı.” Dedi.

         “İLÇEMİZ ÜS İLE BÜYÜYECEK”

İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete Hazar Mahallesi sınırda başlayan Lojistik Üs dolgu çalışmalarında yüzde 75 seviyelerinde dolgunun tamamlandığını belirterek “ Dolgu işlemleri hızla devam ediyor. Ardından üs yapılara geçilecek, lojistik üs istihdam kapısı olacak, onunla birlikte sosyal tesisler ile ilçemiz merkez ile Hazar Mahallesi birleşme noktasına kadar gelecek. Lojistik üs ilçemize çok şey katacak, bizde belediye olarak hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” dedi.

           “ÇOK DAHA İŞİMİZ VAR”

Hızlı büyümeye doğru gelişen bir ilçede olduklarını belirten Belediye Başkanı Saffet Mete “ Hizmet siyaseti yapıyoruz. Tek amacımız ilçemize eser kazandırmak. Bunun için gece gün demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki dönemde de aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE