• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ELEŞTİRİYE EVET, KÜFÜRE HAYIR

-Takıma son katılan oyuncuların uyum sorunu olduğunu belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Takımdan 20 oyuncu gitti, iyi transferler yaptık, bazı oyunculara Rize ye gelmeleri için başkan cebinden para verdi ama yine de gelmediler, zor şartlarda transferler oldu, takım ile birlikte henüz 4 gün çalışan oyuncular var, bu takım çok daha iyi maçlara imza atacak” dedi.

ELEŞTİRİYE EVET, KÜFÜRE HAYIR

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun yeni kurula bir takım olduklarını belirterek “ 4 oyuncumuz daha yani geldi, forvette oynattığımız oyuncumuz 4 gün önce takıma katıldı, Kazanmak adına sahaya çıktık. Saha ve zemin koşullarına henüz futbolcularım adapte olamadılar, girdiğimiz pozisyonu değerlendiremedik. Adaptasyon sorunumuz var ve bunu kısa sürede çözeceğimize inanıyorum” dedi.

        Geçen sezon alkış aldım

-Önceki sezon taraftarlardan alkış aldığını belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Gittiğim takımlarda başarılı oldum, önceki sezon geldiğimde küme düşme hattındaydık ve çıktığımız maçlarda ligde kalmayı başararak taraftardan alkış aldım, bu takım yeni bir takım ve henüz birbirine uyum sağlamış değiliz, sezon başlarında bu tür sonuçlar olabilir, önemli olan sezon sonu takımın nerede olduğu” dedi.

      Sorun varsa sorun bende

-Teknik Direktör Bülent Uygun takımda sorun varsa bunun sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek “ Takımı sahaya çıkartan benim,  elimde sihirli değnek yok,  Takımı hemen uçuramam, bu takımda herkes ayağa kalkacak ve takım çok iyi yerlerde olacak. Ligde çok iyi şeyler yapacağız,  transferlerde sıkıntı yok, daha çok üretmek için daha çok çalışmamız gerek” dedi.

     Transferler geç oldu

-Transferlerde istedikleri oyuncuların Rize’ye gelmediğini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun bazı oyuncular ile yaptığımız görüşmelerde 500 bin Euro ya İstanbul takımına gelen oyuncuya daha önce biz 750 bin Euro verdik, ancak Rize ye gelmedi, hatta başkan cebinden para vermesine rağmen getiremedik, anlaştığımız birçok oyuncu gelmek istemedi, o nedenle transferlerimiz geç oldu” dedi.

            Eleştiriye evet, küfre hayır

-Takımın başarısı için mücadele ettiğini belirten Uygun “ Sosyal medyayı fazla takıp etmiyorum, eleştiriler olabilir, eleştiri yapanların çoğu futbolu bilmeyen kişiler, bunlara topu versem 3 kez sektiremezler, bunları değerlendirmeye almıyorum. Eleştiri olabilir, ancak küfrü kabul edemem, burada hata varsa benim hatam, bu takım ligde çok işler yapacak, sezon başına bakarak takımı değerlendirmemek gerek, önemli olan sezon sonunda bu takım nerede ona bakmalı” dedi.

      Gökhan 3 yerde oynayabilir

-Bir soru üzerine Gökhan Gönül ün sağ bek ve kanat oyuncusu olduğu sorulmasına “ Gökhan Gönül 3 yerde oynayabilir, stoper, sağ bek ve sağ kanat, bu oyuncunun profiline bakmak gerek, bu oyuncumuz tecrübeli bir oyuncu ve verilen görevi en iyi şekilde yapan bir oyuncu” dedi.

        Sizlerden destek istiyorum

-Sosyal medyayı takip etmediğini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun “ Siz gazetecilerden destek istiyorum, bu süreci birlikte atlatacağız, önümüzde önemli maçlarımız var ve bu maçlar öncesinde biz ve takımın morale ihtiyacı var, sizlerin vereceği destek ile bu zor günleri kısa sürede atlatacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE