• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu bazı mevkilerde eksikler olduğunu belirterek “ Yönetim kurulu ile oturup yapacaklarımızı konuşacağız, takımda gidecek oyuncular var, onların yerine oyuncular alacağız, Antep karşısında iyi oynadığımızı söyleyemem, pozisyonumuz var , ancak rakibe o kadar topla oynama izni vermememiz gerekiyordu” dedi.

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Antep maçını kazanmaları gerektiğini belirterek “İyi oynamadık, rakibe o kadar pozisyon vermememiz gerekiyordu. Rakibimize karşı biraz daha agresif olmamız gerekiyordu, rakip çok alan buldu, takım olarak ilk yarıda bir iki pozisyonumuz var, yediğimiz penaltı golü sonrasında daha baskılı oynadık, baskı kurarken pozisyon verdik, rakip atamadı” dedi.

   Haftalar sonra mağlup olduk

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu 3 haftanın ardından kendi sahalarında mağlubiyet aldıklarını belirterek “ Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz, artık eksiklerimizi tamamlamamız gerekiyor, bazı oyuncular ile yollarımızı ayıracağız. Takıma katacağımız oyuncular olacak, Forvet, orta saha, stoper ve Gökhan Gönül ün yanında bir oyuncu daha alacağız, bu oyuncular takıma direk katkı sağlayacak oyuncular olacak” dedi.

     4 gün çalışıp izin yapacağız

-Yılbaşı öncesinde 4 gün çalışıp ardından yılbaşında izin yapacaklarını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Beşiktaş maçına hazır hale geleceğiz, yönetim kurulu ile bir araya gelerek göndereceğimiz ve takımda tutacağımız oyuncuları konuşacağız, alternatif oyuncularımız olmak zorunda, sakatlık, pandemi ve cezalar olabilir, takımı riske atmadan her oyuncunun alternatifini mutlaka almak zorundayız, elbette tespitlerimiz var, bu doğrultuda takıma katkı sağlayacak oyuncular konusunda çalışmalarımız var ve daha güçlü hale gelmek istiyoruz” dedi.

      Oyunu çevirecek oyuncu yoktu

-Takımda sakat ve cezalı oyuncular olduğunu belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Antep maçında yedeklere baktığımızda oyunu değiştirecek oyuncumuz yoktu, mevcut kadromuz ile mücadele etmek zorunda kaldık, kenardan hamle yapamadık, cezalı oyuncularımız olmazsa idi oyunu çevirirdik” dedi.

     Riske giremeyiz

-Başkan ve yönetim ile bir araya geleceklerini belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Ligin ikinci yarısında riske giremeyiz, transfer dönemi geç başlayacağından ve zaman olmadığından Beşiktaş maçına transferler yetişmez, takım olarak risk alamayız, alacağımız oyuncular ya direk oynayacak oyuncular olacak ya da direk oynamaya yakın oyuncular olacak” dedi.

     Yabancı da var

-Teknik Direktör takıma yabancı alınıp alınmayacağı sorusu üzerine “ Alacağımız oyuncular arasında yabancı da olacak” dedi. Çaykur Rizespor da yabancı kadrosu dolu olması nedeniyle Mozango ve Remy nin takımdan gönderilebileceği bunların yerine iki yabancı oyuncu alınacağı gündeme gelmekte, Stoper olarak alınan Mozango nun uzun süren sakatlığı ve çıktığı hazırlık ve kupa maçında isteneni verememesi üzerine bu oyuncunun gönderilebileceği, forvette ise sürekli sakatlığını bahane eden Remy nin gönderilmesinin gündeme geleceği belirtilmekte.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE