• 30 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    30 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

DURMUŞ AYDIN” DURMAK YOK “

ŞAVŞAT BELEDİYE BAŞKANI DURMUŞ AYDIN MAZBATASINI ALARAK 5 YIL İÇİN GÖRV E HAZIRIM DEDİ.

DURMUŞ AYDIN” DURMAK YOK “

Nurbay USTA 

31 Mart 2024 Mahalli idareler yerel seçimlerinde Şavşat Belediye Başkanı seçilen Durmuş Aydın ve beraberinde Belediye Meclis Üyeleri Mazbatasını aldı.

İlçede seçimlere yapılan itirazlar sonucunda oylar yeniden sayıldı.  Yapılan oy sayımından sonra ikinci bir itiraz süresi olan 2 günlük sürenin tamamlanmasının ardından Durmuş Aydın, bugün saat 13:00’te İlçe seçimi kuruna giderek, ilçe Seçim kurulu başkanı Hakim, Bahar Selcan Karaıslı’nın elinden mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın, Şavşat Adliyesi önünde kendisini bekleyen partililer ve vatandaşlara kısa bir konuşma yaparak birlik beraberlik mesajları verdi.

Şavşat Belediye Başkanı Durmuş Aydın güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ifade ederek kendisine destek olan veya olmayan herkese teşekkür etti.

Durmuş Aydın, “31 Mart 2024 günü tamamlanan seçimlere itirazlar yapılmıştı. Hiç kimsenin kafasında bir soru iş kalmaması için oylar yeniden sayıldı. Bu da çok iyi oldu. Hiç kimsenin kafasında bir soru işareti kalmadı” dedi.

Durmuş Aydın, “Çok değerli hemşerilerim artık seçim bitmiştir. Buradan sonra hmet zamanıdır. Halkımız teveccühünü bizlerden yana kullanmıştır. bizim de buradan sonra yapacağımız en önemli iş iyilik ve beraberlik ile halkımız sorunlarını ve sıkıntılarını gidermek olacaktır. Bunları hep beraber aşacağız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğunuz sürece ilçemizin aşamayacak sorunları yoktur. Seçim döneminde halkımıza ne söz verdiysek vermiş olduğumuz sözlerin arkasındayız. Şavşat ilçemiz marka değeri olan bir şehirdir. Bizlerde belediye meclis üyelerimizle birlikte Şavşat halkı ile birlikte bu marka değerine değer katacağız. Ilçemizin gerek kalkılması gerekse tanıtımı noktasında ne gerekiyorsa hep beraber yapacağız. Bizlere destek olmayanlarda, yapacağımız çalışmalar ile keşke bizde vermiş olsaydık diyecekler. Sizleri utandırmayacağım. Seçimler Savşat’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Aydın, “ Bugün Mazbatamızı aldık. Bu Mazbata‘yı, Şavşat talha adına, Şavşat’a hizmet için aldım. sorumlulugu ve beni bekleyen yükü biliyorum. Pazartesi günü de saat 11:00’de Şavşat belediyesine giderek devir teslimim alacağız”dedi.

Şavşat adliyesi önünde konuşmaları tamamlayan Şavşat Belediye başkanı Durmuş Aydın daha sonra Mazbata törenine gelen vatandaşlarla birlikte yürüyerek ak Parti ilçe teşkilatına giderek orada partilere kendisine destek olan ve olmayan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmalar sonrası Mazbata Töreni ve etkinlik hatıra fotoğraf çekimleri ile tamamlandı.

Mazbatasını al Şavşat ilçesinin yeni belediye başkanı olan Durmuş Aydın’a Şavşat ak Parti ilçe başkanı Cemal Aydın, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Fatih Yılmaz, Belediye meclis üyeleri, Başkan Durmuş Aydın’ın eşi ve kızları ile kadın kolları, gençlik kolları, partililer ve sevenleri eşlik etti.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE