• 18 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“DERDİMİZ SEÇİM DEĞİL”

-AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Ak 10 ilde meydana gelen depremi yerinde gördüklerini belirterek “ Bizim derdimiz seçim değil, bizim derdimiz Güneydoğu illerinde mağdur olan ve hayatını kaybeden insanların derdi ile uğraşmak, şimdi siyaset yapmak zamanı değil” dedi.

“DERDİMİZ SEÇİM DEĞİL”

    Esin BAYRAK

RİZE: Tek Bayrak Gazetesini ziyaret eden AK Parti Merkez ilçe Başkanı Burak Ak siyaset yapmanın zamanı olmadığını belirtti.

      Güneydoğu Anadolu Bölgesini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Merkez ilçe Başkanı Burak Ak Tek Bayrak Gazetesini ziyaret ederek “ Bizim derdimiz asla siyaset değil, 10 ilimizde meydana gelen depremin yaralarını sarmak. Burada 40 binin üzerinde insanlarımızı kaybettik. İlimize 3 binin üzerinde insan barındırıyoruz. Amacımız bu insanlara bu tarihi günü unutturmak ve bu insanlarımızı yeniden kazanmak. Siyaset yapmanın bu dönemlerde zamanı değil. İnsanlar canlarını kaybetmiş, yakınlarını kaybetmiş, bu insanlar ne olacaklarını bilemiyorlar. Gözyaşları dinmeyen insanlarımız ile siyaset yapmak etik değil” dedi.

        “SAHADAYIZ”

Sahada olmalarının nedeni depremzedeler için ne yapabiliriz olduğunu belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı “ Kim ne konuşursa konuşsun, büyük bir panik atlatan, yakınlarını enkaz altına bırakarak ilimize gelen veya değişik illerde olan depremzedelerimizin derdini çözmek için çalışıyoruz. İnsanlar bu bölgelerde devletin yaptıklarını görüyorlar. Cumhurbaşkanımız o bölgelere giderek depremzede kardeşlerimize bir söz verdi. Evlerini bir yıl içinde teslim edecek. Bunu kaldıramayan siyasetçiler olabilir, ancak Cumhurbaşkanımız ne dediyse yaptı, bu bölgedeki kardeşlerimizin de yaraları sarılacak. Ülke olarak büyük bir acı yaşarken, siyaset yapmak ahlakı ve dürüstlük değildir” dedi.

      “BİZ HİZMET PARTİSİYİZ”

Birçok deprem ve afet ülkede yaşandığını belirten AK Parti Merkez ilçe Başkanı Burak Ak” Cumhurbaşkanımız o dönemlerde de mağdur insanlarımıza verdiği sözü yerine getirdi. Bu insanlarımızın da mağduriyetleri giderilecek. Bu insanlar üzerinden siyaset yapmak asla dürüstlük değildir. Devlet mağdur insanların yanında olmak zorundadır” dedi.

       “İŞİMİZE BAKIYORUZ”

Bazı siyasi partilerin deprem üzerinden siyaset yaptığı sorusuna ise “ Biz siyaset yerine insanlarımıza nasıl katkı yaparız bunun derdindeyiz. İçimiz kan ağarken, insanlarımız acı çekerken, biz yataklarımızda bile rahat uyuyamıyoruz. Bu insanlarımızın yanındayız,  böyle bir zamanda siyaset yapanlar halktan gerekli dersi alacaklardır” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE