• 02 Mayıs 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    2 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Cumhurbaşkanı taban fiyatı açıkladı

-Cumhurbaşkanı Erdoğan Memleketi Rize de yaptığı konuşmada çay taban fiyatına yüzde 64 oranında zam yaparak 7 TL den 11 TL ye çıkardıklarını 30 Kuruş desteklemenin devam edeceğini belirterek “ Son günlerde bu 7 li masa vaat bohçalarını açtı, Bay Bay Kemal daha önce de belediye seçimlerinde Size söz demedi mi, bu sözlerini tuttular mi, belediyelerden işçileri atmaya devam ediyorlar, hani namus sözü vermişti, Buraya gelir ise bunları kendine sorun” dedi.

Cumhurbaşkanı taban fiyatı açıkladı

     Mustafa BAYRAK

RİZE: Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan baba ocağı Rize de 15 Temmuz ve Demokrasi meydanında Rizelilere seslendi.

     15 Temmuz ve Demokrasi Meydanına 1 saat gecikmeli gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan konuşmasına “ Ana ve Baba ocağım sizleri gönülden selamlıyorum. Rize siyasette böyle bir kalabalık görmedi. Bu 14 Mayıs müjdesidir. Ben sizlere aşığım, sizleri sevmemek mümkün mü. Bir yazar Rize için şöyle demiş, Cennetten bahçeyi koymuşlar buraya.  21 yılda 15 seçim zaferine imza attık.70 yılda yapılmayanları bizler sizlerin desteği ile yaptık. Ülkemizde yapılan yatırımları sizlerin desteği ile yaptık. Bay Bay Kemal yaptığımız TOGG ve diğerlerini maket sandı. Yeni atılımlarımız olacak. Kandil den emir alanlar, bayrağı, ülkesi, dini olmayanlardan emir alıyorlar. Bay Bay Kemal gittiği her yerde farklı şeyler söylüyor. Bay Bay Kemal, İyi Parti , HDP ve yavru diğer partilerin bir projesi yok. Onların projesi yapılan hizmetleri baltalamak, onların işi ülkeyi bölmek, onların işi ülkeyi kaosa sürüklemek” dedi.

     “HESAP SORUN”

Cumhur Başkanı Erdoğan Bay Bay Kemal ve 6 li masaya hesap sorun diyerek “ Terör örgütleri ile iş birliği yapanlara, her gün başka yalan söyleyenlere , ülkeyi bölmek isteyenlere bu meydana gelirlerse hesap sorun. Bunlar önce 5 kişi yola çıktı, ardından 7 oldu, sonra 9 oldu. Önce parlamenter sistem diyorlardı. Sonra 7 Cumhurbaşkanı yardımcısı, ardından yeni bakanlıklar ortaya çıktı. Bunların derdi hizmet değil, bunların derdi ülkeyi bölmek. Bunlar ne yapacaklarını bilmiyorlar, Sadece “Söz “ diyorlar. Neyin sözünü verdiklerini bile bilmiyorlar” dedi.

   “ 300 MİLYOR SÖZÜNÜ ORTAKLARI YALANLADI”

Erdoğan Konuşmasında “ Bay Bay Kemal ülkeye tefecilerin 300 milyar dolar getireceğini söyledi. Ortakları çıktı bu yalan dediler. Bunların hangi işi doğru. Ortaya koydukları bir proje yok. Bunların derdi büyüyen Türkiye ye küçültmek, yatırımları durdurmak. İyi Partililere sesleniyorum. Bay Bay Kemal HDP ile birlikte, kandil ile birlikte Cumhuriyeti değiştirmek istiyorlar. Bunlara alet olmayın, bunlara kanmayın. Terör örgütü yandaşlarına Rizeli destek vermez” dedi.

    “TÜRK TOPLUMU LGBT YE DESTEK VERMEZ”

Cumhur Başkanı Erdoğan ülkede aile yapısının önemli olduğunu belirterek “Bay Bay Kemal LGBT li, yandaşı da aynı şekilde. Bu toplumun ahlakı yapıları var. Bu toplum buna izin vermez. Bizim Cumhur ittifakı olarak böyle bir sorumumuz yok. Ailelerin yaralanmasına izin vermeyiz”

     “NE SÖZ VERDİYSEK YAPTIK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 yılda halka ne söz verdiysek yaptık diyerek” Elbette bazı hatalarımız olmuştur. Bazı engellemeler ile yapamadıklarımız var. 14 Mayıs sonrasında yapacaklarımız var, milletimizin daha iyi yaşaması için yapacaklarımız var. Gençlerimizin önünü açtık, onlar için Finans desteği sağlıyoruz. Onların alacağı telefonlar ve Bilgisayarlardan KDV alınmayacak ve yarı fiyatına olacak. Onlara 10 Cgby internet bedava vereceğiz”

     “BİZİM HAYATIMIZDA İMF YOK”

Bay Bay Kemal ve İyi Partinin İMF ile görüştüğünü ve kendilerine öneride bulunduğunu söyleyen Erdoğan “ Biz 2013 yılında o zaman bizimle olan çırak ile birlikte İMF ile konuştuk ve 23 Milyar dolar olan borcumuzu taksitlendirerek ödemek istedik. Onlarla olmamızı istediler bene bu ülkeyi ben yönetiyorum dedim. O tarihte 27 milyar dolar olan sermayemiz bugün 127 Milyar Dolar seviyesinde, Bay bay Kemal ve İyi parti bize tavsiyede bulunarak İMF ile iş birliği yapmamızı istediler. Biz o defteri kapattığımızı söyledik” dedi.

     “ÇAY 11+30”

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Çay taban fiyatının önceki yıl 6.70 Kuruş olduğunu belirterek “ Yüzde 64 zam yaparak taban fiyatı 11 TL +30 kuruş destekleme yaptık. Bol keseden atanlar olabilir, onlara sakın inanmayın” dedi.

     Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından Rize Milletvekili Adayları Muhammet Avcı, Harun Mertoğlu ve Yılmaz Katmer e destek isteyerek “ Bu alanda aldığım bilgiye göre, 80 bin kişi var. Sizlerden tam destek istiyorum. 14 Mayıs ta Rize’yi özellikle takip edeceğim” dedi.

     Erdoğan konuşmasının ardından Trabzon a hareket etti.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE