• 30 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    30 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Çaykur Rizespor Karaca ile idmana çıktı

Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, henüz ayrılık noktasında Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağlayamazken, ligde oynayacağı Bursaspor maçı hazırlıklarına Mehmet Ali Karaca yönetiminde başladı.

Çaykur Rizespor Karaca ile idmana çıktı

Turgay AYHAN

Ligin 4. Haftasınde deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybedilen Antalyaspor maçı sonrası verilen 3 günlük iznin ardından Mehmet Cengiz Tesislerinde Bursaspor maçı hazırlıkları için ilk idmana çıkan Yeşil-Mavili ekibi, Oyuncu İzleme Komitesinden Antrenör Mehmet Ali Karaca, U21 Takımı Antrenörü Muharrem Vezir ve Altyapı Kaleci Antrenörü İhsan Öksüz çalıştırdı.

Düz koşuyla başlayan ve çift kale maçın yapıldığı ilk idman öncesinde açıklama yapan Mehmet Ali Karaca, "İbrahim Hocamızın ayrılığının ardından Başkanımızın talimatıyla yeni hocamız gelene kadar takımı çalıştırma görevi aldık. En iyi şekilde bu süreci geçirmeye çalışacağız." dedi.

Takımın ilk 4 haftada puan kayıpları yaşasa da oyun anlamında memnun edici olduğunu söyleyen ve Oyuncu İzleme Komitesinde de yer alan Karaca, bu sezon transfer edilen tüm oyuncularla ilgili de açıklamada bulunarak, “ilk 4 haftada kadroda yer alan oyuncularımızın performanslarının her geçen gün artacağına inanıyorum. Kariyerleri belli futbolcular bunlar. Tabii ki belli bir uyum sürecinden geçtikten ve takıma daha iyi adapte olduktan sonra gelecek zamanda takımımıza çok şeyler katacaklarına ve takımımızın Süper Ligdeki son 3-4 yıllık kadrosundan daha iyi hale geleceğine inanıyorum” dedi.

Çaykur Rizespor'un son transferi olan Ukraynalı 31 yaşındaki forvet Oleksandr Gladkiy’i de yeni takımıyla ilk idmanına çıktı.

Üzülmez ile uzlaşmaya çalışılıyor

Öte yandan Çaykur Rizespor yönetimi, ligin ilk 4 haftasında yaşanan puan kayıplarının ardından hafta başında kendisiyle çalışılmak istenmediğini tebliğ ettiği Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile sözleşme iptali konusunda uzlaşmaya çalışıyor.

Üzülmez ile ayrılma noktasında tam anlaşma sağlanmadan Pazartesi günü bir basın açıklamasıyla karşılıklı yolların ayrılması noktasında görüşme yapıldığı bilgisi kamuoyuna sunulan Çaykur Rizespor’da, Teknik Direktör Üzülmez ve ekibi ile Çarşamba günü ikinci bir görüşme daha yapıldı ancak bu görüşmeden de uzlaşma çıkmadı.

Karşılıklı uzlaşı yoluna gidildiği ancak Üzülmez'in ise tazminat hakkını talep ettiğini belirten Kulüp Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, sözleşme iptali konusunda henüz anlaşmaya varılmadığını ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE