• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Baskılar Bizi yıldırmaz

CHP Fındıklı ilçe yönetimi bir açıklama yaprak hafta başı Belediye başkanı ve ilçe başkanına yapılan hakaret ve küfürleri Protesto etti.

Baskılar Bizi yıldırmaz

Bülent ÇİFTGÜMÜŞ
CHP Fındıklı ilçe örgütü Fındıklı Papatya sokakta bir araya gelerek Belediye başkanı ve ilçe başkanına yapılan küfür ve hakaretleri protesto etti. CHP Fındıklı ilçe örgütünden yapılan açıklamada, “Siyaset bir hizmet yarışıdır, bu iddiamızı yerel demokrasimiz ve ittifak partimiz ile 31 Mart yerel seçimlerinde Fındıklı halkının teveccühü ile hayata geçirip, Fındıklı’da hizmet yarışına hep birlikte girdik. Fındıklı belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisinden seçilmiştir ve hizmet anlayışımız halkçı, eşitlikçi herkese hizmet anlayışı ve kararlılığındadır” denildi.
Yapılan açıklamada, “Biz yaşadığımız ilçede siyasi olarak, toplumla birlik ve beraberlik içinde, kadınlarımızı ve gençlerimizi önemseyen, taleplerini dinleyen, büyüklerimizin tecrübelerini dikkate alan, Kimsenin yaşam tarzına, inancına, siyasi görüşüne karışmayan, toplumun tüm renklerini içinde barındıran ilçemizde yaşamaktan gururluyuz onurluyuz” denildi.

 Yapılan açıklamada, “İlçe başkanımıza, belediye başkanımıza, Meclisimize yapılan hakaretler ve saldırılar hepimize yapılmıştır. Bugün ilçe başkanımıza yapılan yarın hepimize yapılabilir. Hiç kimse bunu kabul edeceğimizi düşünmesin. Bu saldırılara hep birlikte karşı koymak Fındıklı’nın kültürüne ve demokrasisine sahip çıkmaktır. Bu ilçede barış ve huzur içinde, her anlayışa her renge hizmet edebilmek için birbirimize sahip çıkacağız, dün bize, kadınlarımıza, gençlerimize yapılan hakaret, tehdit, taciz, küfür yarın sizlere de yapılmaması için birlikte dayanışma içinde olacağız. Unutmayın bugün yapılan her hakaret, tehdit ayrıca hepimize yapılmış, kadınlarımıza, gençlerimize, geçmişimize, geleceğimize, siyasi kültürümüze, Fındıklımıza, Fındıklı Belediye başkanlığına yapılmış kabul edecek anlayışta olmalıyız. Dik duracağız korkmayacağız, Aşağı bakmayacağız.
   Açıklamada “Bu birlikteliği bozmaya kimsenin gücü yoktur olmamalıdır. Buna Fındıklı halkı asla izin vermez. Buradan tüm kamuoyuna Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı ilçe örgütü olarak diyoruz ki, hepimizin dertlerine hassasiyetlerine sahip çıkacağız. Halka yapılacak hakaret, küfür ve tehditlerde yanınızda olacağız. Bizler bu güzel ilçemizi birlikte büyüteceğiz, ilçemizin yaşam alanlarını birlikte savunacağız. Gerek İlçe Başkanımızı, Gerek Belediye Başkanımızı, gerek Meclisimizi asla yalnız bırakmayacağız, baskılara ve saldırılara boyun eğmeyeceğiz. Hepimiz bu ilçeyi seviyoruz içinde yaşıyoruz. İlçemizi geleceğimiz olan gençlerimize teslim edeceğiz, biz gençlerimizin boyunlarını asla aşağı eğdirmeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerimiz ile hepinize katıldığınız için Cumhuriyet Halk Partisi olarak saygılarımızı ve sevgilerimizi sunuyoruz” denildi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE