• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BURUT BAYRAM HEDİYESİ 1-7

Süper ligin 35 inci haftasına deplasman galibiyeti olmadan çıkan Çaykur Rizespor Göksel Aksel stadında Gözdepe”yi 7-1 yenerek taraftarlara buruk bir bayram hediyesi yaptı.

BURUT BAYRAM HEDİYESİ 1-7

      STAD:: Göksel Aksel

HAKEMLER: Volkan Bayarslan,  Esat Sancaktutan, Ali Tuna

GÖZTEPE: Kenan Piriç, Murat Paluli, Atakan, Kahraman, Moubandje, Yalçın, Tijaniç( Dk 86 İzzet), Makana Baku( Dk 66 Efecan),  Lorency Nascimento( Dk 46 Mihojeviç), Halil( Dk 66 Ege), Jahoviç( Dk 46 Matias de Santo)

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan, Emirhan, Punk Carlos, Eren, Gökhan, Eric Sabu( Dk 81Kubilay), Yusuf Sarı( Dk 81 Deniz Hummet),  Gedson Fernandes( Dk 70 Mendes), Bolasie( Dk 63 Tyler Boyd), Phiri, Cisse( Dk 70 Pohjonpalo)

SARI KARTLAR: Lorency( Göztepe)

GOLLER: Dk 8 Makana Baku, Kahraman ( Kendi Kalesine)( Göztepe) Dk 20 Cisse, Dk 33, Dk 53 Gedson, Dk 68 Yusuf Sarı, Dk 78 Pohjonpalo, Dk 88 Mendes ( Rizespor)

     Süper ligin 35 inci haftasında ligden düşmesi kesinleşen Göztepe ile Çaykur Rizespor İzmir Göksel Aksel stadyumunda karşı karşıya geldi. Çaykur Rizespor bir umut diyerek Antep in mağlubiyetlerini beklerken Göztepe ise 5 yıl tutunduğu lige veda etmiş oldu.

8 Dk da Göztepe soldan Halil ile geldi, yerden ceza alanına gönderdiği topa Makana Baku vurdu, Gökhan dan dönen topa tekrar Baku vurdu 1-0

12 Dk da Rizespor gole çok yaklaştı, Bolasie savunmanın arasından gönderdiği topla Cisse buluştu şutu kaleciden döndü, yakın mesafeden topu üstten auta attı.

16 Dk da Rizespor sağdan Yusuf Sarı ile ceza alanına girdi, yerden pası savunma oyuncusu Kahraman a çarparak ağlara gitti 1-1

20. Dk da Rizespor atağında Yusuf Sarı orta alandan ceza alanına girmeden topu önüne almak isterken savunma dokundu top Cisse nin önüne kaldı şutu ağlarla buluştu. 1-2

22 Dk da Göztepe atağında ceza alanına yapılan ortaya Jahoviç kafayı vurdu kaleci Gökhan son anda üstten kornere çeldi.

34 Dk da Rizespor atağında Gedson Fernandes ceza alanı dışından mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2 farka çıkartan golü kaydetti.

53 Dk da Gökhan sağdan ceza alanı dışına yaptığı ortaya Cisse kafayla ceza alanına Gedson un önüne indirdi yerden düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi 4-1

68 Dk da Yusuf Sarı ceza alanı dışından sert vurdu 5-1

78. Dyler boyd un ara pası ceza alanı içinde Pohjonpalo rakibin bacak arasından geçirdiği topu ağlara gönderdi. 6-1

88 Dk da Rizespor atağında savunmadan seken topu Mendes sert bir vuruşla ağlara gönderdi 7-1

 

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE