• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BU TAKIMA HERKES GÜVENSİN

-Altay maçında iyi mücadele ettiklerini ve bol pozisyon ürettiklerini belirten Teknik Direktör Bülent Uygun Takımın her geçen gün üstüne koyarak devam ettiğini belirterek “ Lige damgamızı vuracağımız zaman gelecek, takımda sakat oyuncularımız var, bu karşılaşmayı kazanıp taraftarlarımıza armağan etmek istiyorduk, iyi mücadele ettik, ancak yine galip gelemedik, biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor” dedi.

BU TAKIMA HERKES GÜVENSİN

Ligde çıktığı 6 karşılaşmada Altay karşısında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Yeşil Mavililer oynadıkları 6 karşılaşmada sadece bir beraberlik alarak 5 mağlubiyet aldılar. Ligde en alta yerleşen Çaykur Rizespor süper ligde bir türlü galibiyet alamadı. En kötü sezonunu yaşayan Çaykur Rizespor da Teknik Direktör tek neden olarak takımın yeni kurulması olarak değerlendirmekte.

       REMY KADER OLMAMALI

-Uzun süre önceki sezon takımda sakatlığı nedeniyle yer almayan ve iyileşmesine rağmen takıma girmek istemeyen ve her ay 1.6 milyon maaş alan Lucy Remy gönderilmek istemesine rağmen tüm alacağını peşin isteyerek gidebileceğini belirtmiş ve bunun karşılığında takımda kalmayı ve oynamayı kabul etmişti.

      BAHANELER ÜRETİYOR

-Takım kadrosuna girmekle bile nazlanan ve çeşitli bahaneler üreten Lucy Remy sakatlık ve saha zeminini bahaneleri ile kadroda yer almak istemiyor. Çıktığı karşılaşmalarda mücadele etmeyerek takımı yalnız bırakan Lucy Remy için yönetim kurulunun bu futbolcu için sağlık raporu alıp sakatlığı olmadığı tespit edilerek kasıtlı olarak maçlara çıkmaması nedeniyle ceza kesilebilir ve oynamadığı maçlar için futbolcunun sözleşmesi fesih edilebilir. Takıma olumsuz örnek olan Fransız oyuncunun para cezası ve takıma zarar vermekten feshi gündeme getirilmesi gerekiyor.

    KAZANMAK İSTEDİK

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Uygun Altay karşısına kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek “ Sürecin geçişini iyi yapmak istiyorduk, maça iyi başladık ve ağırlığımızı koyduk, yüzde 68 oyunun hakimi bizdik, talihsiz ve şanssız goller yedik. Taraftarımızı mutlu etmek istiyorduk. Takımda 4 adamımız sakat, iyiye giden bir takım var ve Milli maç arasını çok iyi değerlendirmemize rağmen sakatlıklar oyun düzenimizi bozdu” dedi.

     Taraftardan özür dilerim

-Teknik Direktör Bülent Uygun taraftara galibiyet veremedikleri için taraftarlardan özür dilediğini belirterek “ Taraftarımız haklı, hakaret olmadıktan sonra her türlü eleştiriye açığız, unutmayalım ki bu takımdan 20 kişi gitti, 11 kişi geldi, istediğimiz oyuncuları alamadık, alternatif transferler yaptık, Başkanımız gece gündüzünü takım için ayırdı ve tüm transferlerde büyük mücadele etti, burada kimsenin hakkını yiyemeyiz, Rizeli olarak ben de takımın başarısını istiyorum, gece gündüzümü takıma adadım, Rizeli biri olarak elbette başarıyı isteyen bir teknik adamım, eleştiri olabilir, ancak sosyal medyada küfür edenlere uyuz oluyorum” dedi.

    Biraz sabır

-Takımın her geçen gün üstüne koyarak yoluna devam ettiğini belirterek “ Remy nin takıma hiç katkısı yok,  bahanelerin arkasına sığınıyor, maç kadrosuna alacaktım oynamak istemedi, göndermek istedik, tüm parasını istedi, oynatalım dedik oynamıyor,  takım için bazı radikal kararlar almak zorundayız, her geçen gün takımım üzerine koyarak gidiyor, taraftarımız haklı, galibiyet bekliyor ve bizde gece gün demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

      Bu takım başarılı olacak

-Taraftardan biraz sabır isteyen Teknik direktör Bülent Uygun “ Taraftarımız elbette haklı, bir an önce galibiyet ve üst sıralarda yer almak istiyorlar, elbette bizim de amacımız bu, yeni bir takımız ve oyunumuzun üzerine koyarak gidiyoruz, mücadele gücümüz artıyor, çok daha iyi bir takım olacağız, hiç kimsenin şüphesi olmasın, bu takım başarılı olacak, bundan kimsenin şüphesi olmasın, biraz daha sabır istiyorum” dedi.

     

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE