• 26 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    26 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BU FUTBOLCULARLA LİGİ İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu istifa seslerine “ Başkan ile konuşup gereğini yaparım, asla kimseye zorluk çıkartmam, Başakşehir karşısında mücadele gücümüz yüksekti, rakibin iyi savunma yapması ve kaliteli oyunculardan oluşması ile pozisyon bulamadık, ancak bu takım ligi iyi bir yerde bitirecek” dedi.

BU FUTBOLCULARLA LİGİ İYİ YERDE BİTİRECEĞİZ

-Süper ligin 26 inci haftasında kendi sahasında Başakşehir karşısında pozisyon bulamayarak yediği iki golle alt sıralarda kalmaya devam eden Çaykur Rizespor da Teknik Direktör istifa seslerine sessiz kalmayarak gerektiğinde takımın başından ayrılabileceğini, ancak takımın ligi iyi bir yerde bitireceğinden emin olduğunu söyledi.

          Zorluk çıkartmam

-Takının mağlup olmasını değerlendiren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Taraftarlarımız istifa sesleri bağırdı, ben asla gittiğim takımlara zorluk çıkartmam, istenmediğim yerde durmam, her hafta bazı oyuncularımız protesto edilmekte, ligde zor bir durumda olan takımın taraftarı yanında olur, ancak bizim taraftarlarımız her hafta bir veya birkaç oyuncuyu protesto etmekte, bu doğru bir davranış değil, bu takımın taraftara ihtiyacı var, benin olup olmamam önemli değil, istenmediğim yerde durmam, başkan ile görüşüp birlikte karar vereceğiz” dedi.

       Büyükşehir iyi bir takım

-Takımın elinden gelen gayreti gösterdiğini ve her oyuncunun canla başla mücadele ettiğini belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Karşımızda çok iyi bir takım vardı. Yediğimiz ikinci golde Eren ayağı ile topa dokundu, rakip bunu iyi değerlendirdi. Futbol hata oyunu, maçta hata yaptık ve biz onların hatalarını değerlendiremedik. Futbolcular hata yapmaktan korkuyor, futbolun hata oyunu olduğunu unutmamak gerek” dedi.

        İyi takım olduk

-Yapılan transferler ile takımın daha kaliteli bir takım haline geldiğini belirten Hamza Hamzaoğlu “ Çıktığım 20 maçta 22 puan aldık. Bu takım çok daha iyi işler yapacak. Bazen yenilebiliriz, bu böyle gidecek değil. Önümüzde Galatasaray maçı var, o maçı kazanmayacağımızı kim söyleyebilir. İyi bir takımız ve bu takım ligde çok daha iyi işler yapacak. Taraftarlarımızın maç sonuna kadar sabırlı olması gerek. Taraftarlar takımın yanında olması gerekirken kendi oyuncularını protesto etmesi hiç te hoş değil. Bu olaylar takımı olumsuz olarak etkilemekte ve hataya sürüklemekte” dedi.

     Kimi sahaya süreceğim

-Bu tür protestoların takımı olumsuz etkilediğini belirten Hamza Hamzaoğlu “ Her hafta aynı senaryoyu görmek istemiyoruz. bu tür olaylar karşısında hiçbir oyuncuyu sahaya süremeyiz. Her oyuncu hata yapmaktan korkar ve sahada ayakları dolanır, taraftarlarımızın bu tür hatalarda oyuncunun yanında yer almasını isterim. Oyuncuyu sahaya tutmak önemli, dışlamak kolay” dedi.

     Gol yollarında etkili değildik

-Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu Başakşehir karşısında gol yollarında etkili olamadıklarını belirterek “ Gol yollarında etkili oyuncular aldık, Cisse, Kubilay, Yusuf Yazıcı, Pohjanpalo, Deniz Hummet gibi oyuncularımız var, bu takım çok daha iyi yerlerde olacak, bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Cisse takıma ısınması için zamana ihtiyaç var, önümüzdeki dönemlerde çok daha etkili olacak. Rizespor ligi iyi bir yerde bitirecek” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE