• 20 Temmuz 2025 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Temmuz 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

BBP DEREPAZARI İLÇESİNDE TOPAL İLE DEVAM

-İl Başkanı Ensar Özçelik son dönemlerde partilerine olan ilginin arttığını ve güçlü bir şekilde yollarına devam ettiklerini söyledi.

BBP DEREPAZARI İLÇESİNDE TOPAL İLE DEVAM

     Tufan KULELİ

Rize’nin Derepazarı ilçesinde Büyük Birlik Partisi (BBP) 2. Olağan İlçe Kongresi coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi.

İlçe teşkilatının ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kongrede birlik ve beraberlik vurgusu ön plana çıktı.

Kongrede yapılan seçim sonucunda Kazım Topal, BBP Derepazarı İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Yeni yönetim ile birlikte göreve başlayan Topal, ilçe halkının teveccühüne layık olmak için azimle çalışacaklarını belirtti.

Kongreye katılan BBP Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, yaptığı konuşmada, partinin Rize genelinde teşkilatlanma sürecinin kararlılıkla sürdüğünü ifade ederek, yeni seçilen Kazım Topal ve yönetimini tebrik etti. Özçelik, “BBP olarak Derepazarı’nda birlik ve kardeşlik ruhuyla hareket edeceğiz. Halkımıza hizmet yolunda dik duracağız, doğru yürüyeceğiz,” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE