• 06 Mayıs 2024 Pazartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    6 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AYDER DE 24 YILLIK DOSTLUK

-Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Ayder yaylasında uğradığı Yılmaz ailesi ile 24 yıllık dostluğu olduğunu söyleyen İnci Gül Yılmaz “ 1998 Yılından beri Cumhurbaşkanı bizim mekana gelir, Rahmetli eşim ona Kestane balı ve Çorap hediye ederdi, şimdi gelişinde eşimi sordu ancak eşim önceki yıl rahmetli oldu” dedi.

AYDER DE 24 YILLIK DOSTLUK

Mustafa BAYRAK

Ç.Hemşin Ayder yaylasında Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan in uğradığı Yılmaz Kafe sahibi İnci Gül Yılmaz Cumhurbaşkanının her gelişinde bize uğrar dedi.

     Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan Ayder Yaylasında uğradığı Yılmaz Kafe de eski bir dostluk olduğunu belirten kafe sahibi İnci Gül Yılmaz Cumhurbaşkanının 1998 yılından günümüze her gelişinde mekanımıza gelirdi. Rahmetli eşim Kamil Yılmaz her gelişinde kendisine Kestane Balı ve Çorap hediye ederdi. Önceki gelişinde eşim sağdı. Eşimi bir yıl önce kanserden kaybettik. Cumhurbaşkanı bu gelişinde eşimi sordu, rahmetli olduğunu söyledim. Çok üzüldü, onunla ayrı bir dostluğu vardı.” Dedi.

           “   BABAM TULUM ÇALARDI”

İş yeri sahibinin kızı Cansu Yılmaz ise Cumhurbaşkanının her gelişinde babam Tulum çalardı. Babamı kaybettik ve Cumhurbaşkanı onu sordu. Haberim olmadı dedi.  Hal hatırımızı sordu, odununuz yeter mi diye sordu. Cumhurbaşkanımız küçük ile küçük, büyük ile büyük gibi davranan tek lider, halkı koruyan, diş ülkelere karşı bizi tek savunan dünya lideri bir insanın mekanımıza gelmesi bizi gururlandırdı” dedi.

         “CUMHURBAŞKANINI SEVİYORUZ”

Cansu Yılmaz Cumhurbaşkanımız çok alçak gönüllü bir insan,, Ayder yaylasına her gelişinde rahmetli babama gelirdi. Sohbet ederlerdi ve Ayder in durumunu ona sorardı, sorunlarımızı dinler ona göre talimatlar verirdi. Her gelişinde babam tulum çalardı. Kanserden önceki yıl öldü. Cumhurbaşkanımız bunu duyunca çok üzüldü, Ayder de yapılan çalışmaları bize sordu, beğenip beğenmediğimizi sordu, yapılan yatırımlardan memnun olduğumuzu söyledik” dedi.

    “AYDER DURUMUNU SORDUK”

Ayder yaylasında oteli bulunan Tenzile Mamuş”, Ayder yaylasının en eski esnafıyız, Ayder yaylası bozulmasın. Ayder de yer satılmasını izin verilmesin diye söyledim” dedi.

Sema topal ise kendisine il hamur hediye ettiğini ve 4 lük hazırladığını belirterek “ Hoş geldin sefa geldin, gazel Ayderimize, Sağlık sıhhat dilerim, Cumhurbaşkanım size” diye kendine söyledim ”dedi.

     Zeliha Demirci ise” Cumhurbaşkanımıza Ayder in geleceğini sorduk, biz burada yabancı yatırımcı istemiyoruz.. Ayder doğal dalsın,, Bu cennet bozulmasın talebinde bulundum” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE