• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ATMACA LİGE GEÇ ISINDI

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu uzun aradan sonra 40 dakika 10 kişi son 5 dakika 9 kişi mücadele ettikleri Sivas karşısında takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu belirterek “ Sivas karşısında iyi reaksiyon gösterdik, 18 inci haftada ilk deplasman puanımızı aldık, önümüzde bir maçımız var ve bu maçı 3 puan ile kapatmak istiyoruz” dedi.

ATMACA LİGE GEÇ ISINDI

-Süper ligin 18 inci haftasında Sivas karşısında uzun süre 10 kişi ve son 5 dakika da 9 kişi mücadele etmesine rağmen 1-0 mağlup duruma düşmesinin ardından bulduğu gol ile 1 puan alarak Rize ye dönen Yeşil Mavililer şimdi de hafta sonu oynayacakları ligin ilk yarısının son karşılaşması Antep hazırlıklarına başladılar.

     İyi reaksiyon gösterdik

-Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu son 3 haftada 7 puan topladıklarını belirterek “ Sivas maçı öncesinde iyi konsantre olmuştuk, Rakibimizi iyi analiz ettik ve son 4 haftadır mağlubiyet almayan bir takıma karşı mücadeleye çıktık. 53 üncü dakika da Alper in kırmızı kart görmesi ile sahada 10 kişi mücadele etmeye başladık, yediğimiz golden 4 dakika sonra attığımız gol ilaç gibi geldi, son 5 dakika da ise 9 kişi mücadele etmek zorunda kaldık” dedi.

      İstek ve Arzuluyduk

-Sivas karşısında takımın sahada gösterdiği mücadele gücünün yüksek olduğunu belirten Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu” Çok iyi mücadele ettik, takım olarak her alanda etkiliydik, 10 kişi kaldıktan sonra takım olarak rakibimize alan bırakmadık.17 hafta sonra ilk kez deplasmandan puan çıkarttık, elbette bu bizi mutlu etti” dedi.

       Antep maçını kazanacağız

-Ligin son hafta karşılaşmasında Antep ile karşılaşacaklarını belirten Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “ Serimizi sürdürmek istiyoruz, önümüzde tek maçımız var ve bu maçı kazanarak ligin ilk yarısını 20 puan ile kapatmak istiyoruz” dedi.

      SELİM AY” Taraftarlara armağan ediyorum”

-Çaykur Rizespor takım kaptanı Selim Ay iğnelerle sahaya çıktıklarını belirterek “ Zor bir deplasmana puan veya puanlar almaya geldik. Birçok diş saha maçlarında iyi mücadele etmemize rağmen puanlar alamamıştık. Çok iyi bir ekibiz, tek eksiğimiz gol,  Sivas karşısında 10 kişi kaldık ve yediğimiz gol sonrasında 4 dakikanın ardından golü bulduk. Sivasspor un gücünü biliyorduk ve ona göre çok iyi savunma yaptık” dedi.

      Fedakârlık gerektiren maçtı

-Kaptan Selim Ay takım olarak fedakârlık gerektiren bir maçtı, takım olarak iyi hazırlandık ve çok iyi savunma yaparak mücadele ettik. Mağlup duruma düşmemize rağmen mücadelemizi sürdürerek bir puan aldık. Aldığımız bu bir puanı bizleri sabırla destekleyen ve her maçta yanımızda olan taraftarlarımıza armağan ediyorum” dedi.

      TARIK ÇETİN” ÇIKIŞI SÜRDÜRDÜK”

-Çaykur Rizespor kalecisi Tarık Çetin Sivas maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek “ Son 2 haftadır yakaladığımız çıkış vardı, bu çıkışımızı sürdürmek istiyorduk. Biz iyi bir takımız ve Gökhan in sakatlığı nedeniyle iki haftadır kaledeyim, biz kaleciler her zaman hazır olmamız gerekiyordu. Bu maçta çok iyi mücadele ettik” dedi.

     POHJONPOLA” Gol olduğuna emindim”

-Çaykur Rizespor un forvet oyuncusu pohjonpola Sivas karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek “ 10 kişi kaldıktan sonra çok daha fazla mücadele etmemiz gerekiyordu. İyi mücadele ettik, yediğimiz golden 4 dakika sonra rakip alanda pozisyon oldu, önüme düşen topa vurdum, gol olduğuna emindim, tek endişem, Boldrin in ofsayt pozisyonda olup olmadığı idi,  hakemin VAR sistemine gitmesi ile gol verildi. Böylesine zorlu bir deplasmandan 3 puan ile döndüğümüz için çok mutluyum. Önümüzde tek maç var ve bunu da kazanarak ilk yarıyı tamamlayacağız” dedi.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE