• 18 Mayıs 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    18 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ATMACA KANARYA AVLAYABİLECEK Mİ?

Süper ligde düşme hattında bulunan takımlar arasında yer alan Çaykur Rizespor Cuma akşamı kendi sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek, Teknik Direktör Bülent Korkmaz son maça kadar her maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirterek “ Mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz, her maç bizim için önemli” dedi.

ATMACA KANARYA AVLAYABİLECEK Mİ?

-Süper ligin 34 üncü hafta açılış karşılaşması Cuma akşamı Yeşil Mavili ekibimiz ligde 62 puan ile ikinci sırada yer alan Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Daha önce lider Trabzonspor u kendi sahasında 3-2 yenen Atmacalar ardından ikinci sıradaki Konyaspor u 2-1 yenerek lig ikinciliğinden etmişti. Zirvede yer alan takımlar ile mücadelesinde yüksek performans ile mücadele eden Çaykur Rizespor Cuma akşamı oynayacağı Fenerbahçe maçına Gedson Fernandes siz çıkacak.

      Gardımız düşmeyecek

-Her maça galibiyet parolası ile çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Bülent Korkmaz “ Son 5 maçımıza çıkıyoruz. Her maç bizim için önemli, bu maçlardan ikisi sadece kendi sahamızda, 3 maçımızı deplasmanda oynayacağız, ligde henüz deplasman galibiyeti alamayan takımlardan biriyiz ve bu zinciri bir türlü kıramadık, her maça gardımızı yüksek olarak çıkmak zorundayız. Takım olarak moralimizi her zaman yüksek tutmalıyız” dedi.

     Kazanmak zorundayız

-Teknik Direktör Bülent Korkmaz ligde alt sıralarda olmanın stresini takımın yaşadığını belirterek “ Artık geçmişi konuşmanın bir anlamı yok, önümüzde 5 maçımız var ve her maça galibiyet parolası ile çıkmak zorundayız, sonuna kadar mücadelemizi en yüksek seviyede tutacağız” dedi.

    4-0 yenilmiştik

-Ligin ilk yarısının 15 inci haftasında deplasmanda oynanan Fenerbahçe- Çaykur Rizespor karşılaşmasını Sarı Lacivertliler Serdar Dursun un 3, Barisha nin tek golü ile 4-0 kazanmıştı. Yeşil mavililer büyük takımlara karşı bu sezon Sadece Trabzonspor u Rize de 3-2 mağlup ederek galibiyet alabildi.

        Haftanın maçları

-34 üncü hafta karşılaşmaları Cuma akşamı Çaykur Rizespor- Fenerbahçe maçı ile başlayacak, tek maçın oynanacağı Cuma gününün ardından Cumartesi günü ise 3 karşılaşma oynanacak, Karagümrük- Giresun, Gaziantep- Göztepe, Adana Demirspor- Trabzonspor karşılaşmaları oynanacak, Pazar günü ise Malatyaspor- Konyaspor, Başakşehir- Hatayspor, Altay- Galatasaray, Antalyaspor- Kayserispor karşılaşmaları ile Pazar günü sona erecek, Pazartesi günü ise Beşiktaş- Kasımpaşa, Sivas- Alanya karşılaşmaları ile 34 üncü hafta tamamlanacak.

     

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE