• 28 Ağustos 2025 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Ağustos 2025 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ANTRENÖRLÜK KURSU TAMAMLANDI

Türkiye Triatlon Federasyonu 2. Kademe Antrenörlük Kursu Rize’de Yapıldı.

ANTRENÖRLÜK KURSU TAMAMLANDI

Toygar AYHAN

16-21 Ağustos 2025 tarihleri arasında Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Kademe Antrenörlük Kursu, Rize’de gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen kursta, alanında uzman eğitmenler tarafından teorik ve uygulamalı dersler verilerek antrenör adaylarının bilgi ve becerileri geliştirildi.

Kurs sonunda başarılı olan katılımcılar, triatlon branşında 2. kademe antrenörlük belgesi almaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, kursun Rize’de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Triatlon branşı, hem fiziksel hem de mental gelişimi destekleyen önemli bir spor dalıdır. İlimizde bu tür kursların yapılması, sporun gelişimine ve yeni antrenörlerin yetişmesine büyük katkı sağlamaktadır. Kursa katılan tüm antrenör adaylarını tebrik ediyor, Türk sporuna önemli hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum.” Dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE