• 27 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    27 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ALTUN “HERKESİN DESTEĞİNE TALİBİM”

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Çamlıhemşin Belediye Başkan adayı Ömer Altun “Ben sadece AK Parti‘ye gönül vermiş kardeşlerime değil, hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun bütün kardeşlerimin desteğine talibim. Çünkü ben bütün birleşenleriyle Çamlıhemşin’i bir bütün olarak görüyorum. Geçmişten aldığımız Çamlıhemşin’i gelecek nesillere bırakmak için elimizden gelen gayretin fazlasını göstereceğiz” dedi

ALTUN “HERKESİN DESTEĞİNE TALİBİM”

    Şevki DERECİ

İlçedeki ziyaretlerinde Belediye başkan adayı Ömer Altun’a AK Parti Çamlıhemşin İlçe Başkanı Adem Serin, Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Belediye Meclisi Üye adayları ile İl Genel Meclisi Üye adayları eşlik etti.

Belediye Başkan adayı Ömer Altun  yaptığı ziyaretlerde seçim beyannamesi hakkında bilgiler aktardı.

“İlçemize doğalgaz getireceğiz”

Belediye Başkan adayı Ömer Altun “Bizim en önemli yapacağımız projeler arasında başta gelen doğalgaz halkımızın yaşam konforunu yükseltmek için ilçemize doğalgaz getireceğiz. Burada kimsenin sobalarında odunla, kömürlerle uğraşmasını istemiyoruz. Şehirlerde nasıl bir konfor yaşanıyorsa biz o konforu Çamlıhemşin’e getirmeyi istiyoruz. Bu aynı zamanda Çamlıhemşin’inin doğal yapısını korumak için de bir avantaj sağlayacak.” dedi.

İlçemizin en büyük sorunlarından biri konut sorunu”

Ömer Altun “Bizim yaklaşık 150 tane memurumuz ilçede görev yapmasına rağmen ilçede ikamet edemiyor. İlçemizin en büyük sorunlarından biri konut sorunu. Bunun bir an önce çözülmesi için çok güzel bir çalışma yaptık, projelerimizi netleştirdik. Belediyenin tapusunda hiçbir mülkiyet sorunu olmayan bir alanımız var. 2400 metre² arsa üzerinde 24 daire 12 dükkan yapmayı planlıyoruz. TOKİ ile görüşmeleri yaptıktan sonra TOKİ ile yapamazsak belediye bütçesi ile bunu yapacağız.” dedi.

“44 daire ilçemize kazandırmış olacağız”

Ömer Altun “Konaklar Mahallemizde sağlık ocağımız var onun yanında 1250 metre karelik bir arsamız var. Belediyemizin tapusu dâhilinde orada 20 daire biz planlıyoruz. Böylelikle  inşallah 44 daire ilçemize kazandırmış olacağız. Biz burada daireleri satma taraftarı değiliz. Kiralık olarak elimizde tutacağız 2 + 1 olarak planlıyoruz. Memurlarımızın burada istihdam etmesini sağlayacağız. Aynı zamanda sosyal proje adı altında bizim burada yaşlı ve bakıma muhtaç olan konut ihtiyacı olan vatandaşlarımızın bütün ihtiyaçlarını belediye olarak biz karşılayacağız.” ifadelerini kullandı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE