• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

ALTIN VURUŞ

-Rize de Malatya karşısında baştan sona baskılı oynayan Yeşil Mavililer kendi sahalarında 5 inci galibiyetini alarak Malatyaspor u 1-0 devirmeleri ile rakibini altına aldı.

ALTIN VURUŞ

STAD: Çaykur Didi

HAKEMLER: Halil Umur Meler, Volkan Ahmet Narınç, İbrahim Çağlar Uyarcan, Yiğit Arslan

ÇAYKUR RİZESPOR: Tarık Çetin, Holmen, Gökhan Gönül,( Dk 46 Eric Sabo) Cemali Sertel, Emirhan Topçu, Dokoviç, Fabricio, Tyler Boyd( Dk 74 Alper), Umar( Dk 88 Yasın), Boldrin( Dk 65 Remy), Pohjanpalo( Dk 65 Deniz Hummet)

MALATYASPOR: Ertaç, Aabid Rayane( Dk 85 Kubilay), Adem Büyük, İbrahim Didier Ndong, Wallace Fonkuna, Patrick Mallan, Sadık, Semih Kaya, Tetteh, Mounir Choujar, Karım Hafes

SARI KARTLAR: İbrahim Dirier Ndong, Karim Hafes( Malatyaspor) Cemali Sertel, Umar ( Rizespor)

GOLLER:Dk 74 Deniz Hummet( Rizespor)

    Süper ligin 17 inci haftasına 13 puan ile giren Çaykur Rizespor kendi sahasında 1 puan üstende bulunan Malatyaspor ile karşı karşıya geldi.

7 Dk da Umar Ceza alanı dışından yerden sert vurdu kaleci çıkardı.

10 Dk da Malatyaspor sol kanattan orta sahaya yakın bölgeden Sadık ile kullandığı serbest atışta Rayane ceza alanı içinde kafayı vurdu, top kale direğini sıyırarak yandan auta çıktı.

18 Dk da Cemalı soldan aldığı topla ceza alanına indi, yerden ceza alanı içinde Umar a verdiği pası, bu futbolcu penaltı noktası üzerinde Pohjanpalo ya verdi, sert şutu kalecinin müdahalesi ile top kornere çıktı.

20 Dk da Rizespor sağdan Fabricao ile geldi, ceza alanına kadar sürükledii topu sağ tarafında Boldrin e verdi, sert şutu kaleciden döndü, Umar in önüne düşen topa bu futbolcu sert vurdu, top savunadan döndü.

39 Dk da Rizespor sol kanattan kullandığı köşe atışında paslaşarak kullanılan aköşe atışında Boyd ceza alanı içinden sert vurdu top kaleci de kaldı.

43 Dk da Malatyaspor sağda Tetteh ile gelri, ceza alanına girer girmez vurdu, kalecinin eline çarpan top üst iç direğe çarparak çizgi üzerine düştü, kaleci Tarık topa sahip oldu.

45 Dk da Rizespor sağdan geliştirdiği atakta Boyd ceza alanına ortaladığı topa Umar kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.

49 Dk da Rizespor atağında Boldrin ceza alanı dışında topu Eric Sabo nun önüne attı, bu futbolcu ceza alanı dışından sert verdi top kale direğini üstten sıyırarak auta çıktı.

74 Dk da Rizespor soldan Cemalı ile geldi, ceza alanı içine gönderdiği topa Deniz Hummet sert vurdu 1-0

90 Dk da Malatyaspor atağında Mounir Chouja ceza alanı dışından sert vurdu utop kale direğini sıyırarak auta çıkt

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE