• 19 Mayıs 2024 Pazar
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Mayıs 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

AK PARTİ İLÇELERDE FİRE İSTEMİYOR

-AK Parti Milletvekili Muhammet Avcı Rize de fire vermek istemediklerini belirterek” Belediyecilik ve hizmet bizim partinin işidir, ülke genelinde hizmet sektöründe partilerin değerlendirmesini halkımız çok iyi yapmakta” dedi.

AK PARTİ İLÇELERDE FİRE İSTEMİYOR

Şevki DERECİ

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Milletvekili Av. Harun Mertoğlu AK Parti Pazar, Fındıklı ve Kalkandere İlçe Başkanlıklarının  düzenlemiş olduğu Belediye Başkanı ve meclis üye adayları tanıtım toplantılarına katıldı.

Milletvekili Muhammed Avcı “ Hizmet partisiyiz”

Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Milletvekili Muhammed Avcı  aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmasında “ 31 Mart’ta inşallah seçilerek Pazar’ın yeni belediye başkanı olacaktır. Ahmet Başkanımız burada üç dönem hizmet etti. Kendisine teşekkür ediyorum Allah kendisinden razı olsun. Pazar bizim en tarihi ilçemizdir. En eski ilçemizdir onun kimliğine yakışır bir mimari bir siluete onu kavuşturmamız lazım. Bu kentsel dönüşümü bu çalışmayı Ekrem Başkan ile yapacağız” dedi.

       FINDIKLI HİZMET ALACAK”

Avcı Fındıklı ilçesinde yaptığı konuşmada  “Gürhan Başkan gerçekten pozitif bir insan yıllardır tanıdığımız bir insan çok değerli biri bu pozitifliğin bu güzel enerjisinin karşılığını 31 Mart‘ta inşallah Fındıklı‘yı tekrardan alarak görecektir. Fındıklı’da AK Parti geldiğinde sosyal tesisleri kapatacakmış şeklinde algılar yapılıyor. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu İzmir’de de böyle Diyarbakır’da da İstanbul’da da hiçbir yerinde biz ayrı bir siyaset yapmadık. Hiç kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedik. İnsanlar nasıl yaşamak istiyorlarsa toplumun normları kuralları çerçevesinde nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşayabilme özgürlüğüne sahiptirler. Bunun teminatı da  AK Parti‘dir. Peki bu istinadı bize yapanlar ne yapıyorlar. Türkiye’de yaşam tarzı kaygısından bahseden insanlar Türkiye’de başörtüsü yasağını getiren kişilerdir. Biz hiçbir zaman kılık kıyafetleriyle insanları sorgulamadık, yargılamadık. Rize’nin her tarafını sosyal tesislerle donatmış bir “AK Parti belediyeciliği varken AK Parti gelecek sizin yaşam tarzınıza müdahale edecek, buradaki sosyal alanları kapatacak” demekten daha büyük bir yalancılık olamaz. Biz hiç kimsenin yaşamına müdahale etmiyoruz. İnsanları olduğu gibi kabul ediyoruz. Türkiye’de vatandaşlarını olduğu gibi kabul edemeyen zihniyet Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetidir. Yıllarca toplum mühendisliği yapmıştır. İnsanları dönüştürmeye çalışmıştır. İkna odaları kurmuştur. Bizim böyle bir derdimiz yok. Göreceksiniz Gürhan başkan seçildiğinde Fındıklı var olan sosyolojisi ile yaşamaya devam edecektir. Gürhan Bey seçildiğinde göreceksiniz bütün yaşam tarzlarına saygı duyan bir taraftan da AK Partinin icraatçı belediyeciliğini ön plana çıkararak, Fındıklı’nın bütün eksiklerini kapatacak bir belediye başkanı olacak” dedi.

 Milletvekili Muhammed Avcı “Kalkandere’ de yepyeni bir sayfa açıyoruz”

 Milletvekili Muhammed Avcı  Kalkandere tanıtım programında yaptığı konuşmasında “Kalkandere’ de yepyeni bir sayfa açıyoruz artık. Şahıslar gelip geçicidir. Aslolan Partidir liderdir ve Recep Tayyip Erdoğan‘dır. Burası bizim baba ocağımız. Bu Parti şahısların Partisi değil milletin Partisi’ dir. Lideri de Recep Tayyip Erdoğan‘dır. Bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarda el ele vereceğiz. Sımsıkı sarılarak kapı kapı dolaşacağız. Kalkandere’de yapılanlar ortadadır. Yapacaklarımız da ortadadır. Bugüne kadar çok hizmet ettik. Sanayi bölgesinin birinci bölümünü bitirdik. Şimdi inşallah ikinci bölümünü yapacağız. Emniyet Müdürlüğümüzü ihale ediyoruz. Öğretmen evimizi yeniliyoruz. Yolumuzu yeniledik asfaltı yeniledik şimdi aydınlatmaları ile ilgili çalışmaya başlayacağız yeni belediye başkanımızla inşallah. Huzur ortamı bu ilçeye geldiğinde Mehmet Yılmaz başkanımızla göreceksiniz ne hizmetler yapacağız. Ben de onun emrinde olacağım. Hiç kimseyle bir hesaplaşma içerisinde olmayı siyaseten doğru bulmuyorum. Bizim gündemimiz başka kararı verenler kararlarını almışlardır. Allah yollarını açık etsin. Biz ona bakmayız biz işimize bakacağız. Mehmet  Yılmaz kardeşimiz son derece beyefendi vizyonu ufku olan bir arkadaşımız. Ben Kalkandereli hemşerilerimizin bugüne kadar Kalkandere’de aldığımız en yüksek oyla Mehmet Yılmaz’ı seçmesi gerektiğini düşünüyorum” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE