• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yenmeyeni dövüyorlar

-Süper ligde 7 puan ile son sırada yer alan Kayserispor”un bu sezon ligde tek yendiği kendi sahasında 10 uncu haftada Fenerbahçe oldu, geçtiğimiz sezon aynı akıbeti yaşayan Çaykur Rizespor ligin ilk yarısında 3-0 Fenerbahçe’yi yenerek 3 puanı tek bu takımdan almıştı.

Yenmeyeni dövüyorlar

- Süper ligin 14 hafta son karşılaşmasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Yeşil Mavililer süper ligin son sırasında 7 puan ile yer alan ve ligde attığı 12 gole karşılık kendi kalesine 29 gol gören Kayserispor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmada Kayseri de 2-2 berabere kalan Atmacalar Rize de oynadıkları karşılaşmayı 3- 0 kazanmışlardı.

      26 inci randevu

-Çaykur Rizespor lig tarihinde Kayserispor ile 25 kez karşı karşıya geldi, TFF 1 liginde 3 kez karşılaşan her iki ekip Ziraat Türkiye kupasında 2 kez karşılaştılar. 20 karşılaşma ise Süper ligde oynandı. Bu karşılaşmalardan Kayserispor 8 kez sahadan galip ayrılırken 7 maç berabere bitti ve 5 maçı ise Rizespor kazandı. Kayseri de oynanan 10 karşılaşmada ise Kayserispor 6 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken 3 maç berabere bitti. Kayseri de oynanan karşılaşmalarda Kayserispor 15 gol atarken Rizespor 8 gol attı.

      6 oyuncumuz kadroda

Önceki sezon Kayserispor ile yapılan karşılaşmalarda 5 gol atıp 2 gol kalesine gören Rizespor, Kayserispor dan 4 puan almıştı. Bir galibiyet ve bir beraberlik alan Rizespor kadrosunda önceki sezondan Gökhan, Abdullah, Abarhoun, Umar, Melnjak ve Samudio var, Boldrin ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamıyor.

         Ayni kaderi yaşıyorlar

Geçtiğimiz sezon ligin ilk yarısında 2-2 berabere kalan her iki ekip bu sezon aynı kaderi yaşıyor, Atmacalar önceki sezon ligin ilk yarısında Fenerbahçe karşısında aldıkları 3-0 lık galibiyet dışında galibiyet alamazken, Kayserispor da aynı kaderi yaşıyor. Kayserispor kendi sahasında ligin 10 uncu haftasında Fenerbahçe’yi 1-0 yenerek tek galibiyetlerini aldılar.

       Rize ”de iki eksik

Çaykur Rizespor ”da Boldrin sakatlığı nedeniyle Rizespor’a geldiği Kayserispor a karşı oynayamayacak, Atmacalarda Nil De Paul sakatlığı nedeniyle yok. Sakatlığı biten Gökhan ise Kayseri maçında yerini alacak. Yeşil mavililerde Morozuik in bu karşılaşmada yedekler arasında beklemesi bekleniyor.

        Aydinus yönetecek

-Bu akşam saat 20 de Büyükşehir Kadir Has stadında oynanacak olan karşılaşmayı Fırat Aydinus yönetecek, yardımcılıklarını ise Aleks Taşçioğlu, Erdem Bıyık ve 4 hakem Çağdaş Altay, VAR odasında ise Halis Özkahya olacak. Yeşil mavililer 14 üncü haftanın son karşılaşmasından galibiyet ile dönme arzusu içinde.

        Rizespor muhtemel kadro

Gökhan, Abarhoun, Omar Talibi, Melnjak, Orhan, Attamah, Vetrih, Umar, Samudio, Oğulcan 11 i ile çıkması bekleniyor. Kayserispor ise bu karşılaşmaya Lung, Eymen, Benoit, Hasan Hüseyin, Almedia, Emre, Brice, Karahan, Menşah, Şamil, Umut Bulut 11 i ile çıkması beklenmekte. Süper ligde 21 inci kez karşı karşıya gelecek olan her iki ekibin sonucu merakla beklenmekte.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE