• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yeniden yapılanıyoruz

-Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal takımın yeniden oluşturulmasına çalıştıklarını belirterek “ Kiralık ve sözleşmesi biten oyuncularımız var, bunların bazıları ile görüşmelerimiz oldu, bazıları ise kendilerine kulüp arıyor. Transfer görüşmelerimizde hafta içinde olumlu gelişmeler olacak” dedi.

Yeniden yapılanıyoruz

-Yeni sezon transfer görüşmelerini sürdüren Çaykur Rizespor iç ve dış transferde bazı oyunculardan haber beklerken Sportif Direktör Yılmaz Bal birçok oyuncu ile görüşmelerin sağlandığını hafta içinde geri dönüşler alacaklarını belirterek “ Birçok oyuncumuzun sözleşmesi bitti, bazı oyuncularımızla görüşmelerimiz oldu, bazıları ise başka kulüplerle temasta, yurt içi ve yurt dışından bu hafta sonuna kadar haberler bekliyoruz” dedi.

     Hocamız ile el ele verdik

-Sportif Direktör Yılmaz Bal teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte çalışmaları yürüttüklerini belirterek “ Elbette yedekte bekleyen oyuncularımız ile görüşmelerimiz olmadı, bazı kadroya giremeyen oyuncular serbest kaldı. Bunlar kendilerine kulüp arıyorlar, bazıları kendilerine yeni kulüpler buldular. Bizim önceliğimiz takıma faydalı oyuncuları takıma katmak, bu konuda önümüzdeki hafta içinde birçok gelişme elde edeceğiz” dedi.

       Somut gelişme yok

-Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal henüz imza aşamasına gelen somut bir gelişme olmadığını belirterek “ Görüştüğümüz oyuncular ile önümüzde ki hafta içinde bir araya geleceğiz, yurt içi ve yurt dışından oyuncular var, bunlar ile hafta içinde tekrar görüşüp kararlarını alacağız. Bazı oyuncular ile prensipte anlaştık, hafta içinde değişiklik olmaz ise imza atacağız” dedi.

   Morozuık le görüştük

-Önceki sezon ligin ikinci yarısında kiralık olarak alınan Mykola Morozıuk ile yeniden görüşme yaptıklarını ve bu oyuncuyu yeniden takıma görmek istediklerini belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal “ Bu oyuncu Rizespor’a gelmeye sıcak baktı. Kendisi ile görüşmemiz oldu ve yeniden takıma katılmasını istedik. Her konuda kendisi ile anlaştık, bir aksilik olmaz ise bu oyuncu yeniden bizimle birlikte olacak” dedi.

    Aatif Antalya yi tercih etti

-Sportif Direktör Yılmaz Bal ligin ikinci yarısında kiralık olarak takımda oynayan tecrübeli oyuncu Aatif Chahechouhe ile görüşme sağladıklarını belirterek “ Bu oyuncunun takımı abilik yapmasını istedik, teklifimizi düşüneceğini söyledi. Ancak eşi ve çocukları ile görüşmesinin ardından kararını vereceğini belirtti. Son kararını ise Antalyaspor dan yana verdi, kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

   Musa’yı yeniden istedik

-Önceki sezon kiralık olarak alınan Musa Çağıran yeniden takıma çağrıldı, sakatlığı sonrasında takımda sürekli kadroda yer alan orta saha oyuncusu Musa Çağıran kulübünden yeniden istendi. Sportif Direktör Yılmaz Bal tecrübeli oyuncu ile yeniden sözleşme imzalamak istediklerini belirterek “ Futbolcuyu kulübünden istedik, kendisi de bize sıcak bakıyor. Bu oyuncuyu yeniden kadromuzda görmek istiyoruz” dedi.

    Sözleşmeleri bitenler var

-Takımda sözleşmesi biten oyuncuların bazıları ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal “ Kiralıklar dışında sözleşmesi biten oyuncularımız var, bazıları ile yeniden bir araya geleceğiz, bazıları ile sözleşme uzatmayacağız. Bunlar arasında Petrucci de var, birçok oyuncu var, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile birlikte geleceğe yönelik iyi bir ekip kurmak istiyoruz” dedi.

    Takım yapısına uyumlu olacak

-Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal ligin ikinci yarısında bazı oyuncuları izlediğini ve bu konuda raporlar verdiğini belirterek “ İzlediğim oyuncular arasında kulübü ile yeniden sözleşme imzalayanlar var, başka kulüplere gidenler var, bazı oyuncular ile prensip anlaşması yapmıştık, şimdi yeniden sıfırdan başlayacağız, önemli olan takım yapısına uyum sağlamak” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE