• 29 Mart 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    29 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yazıcı Belediyeleri dinledi

-Gece gündüz hiç durmadan çalışmalarına devam ettiğini aktaran Yazıcı “ Bizim Partimizin misyonunda İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu hâkimdir. AK Parti 2002 yılından bu yana Türkiye`nin gelişmesi ve kalkınması için büyük çalışmalara imza attı” dedi.

Yazıcı Belediyeleri dinledi

RİZE: AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, ve AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim Rize Merkeze bağlı Salarha, Muradiye ve Çayeli İlçesine bağlı Madenli ve Büyükköy Belde Belediyelerini ziyaret etti.

Rize Merkez’de Güney Çevre Yolu Pehlivantaşı Mahallesi bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Rize Merkez Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği Rize Kitap Fuarına katılım sağlayarak, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde Yazıcı ve Alim’e İl Başkan yardımcıları, İl Genel Meclis Başkanı, İlçe Başkanları, Belde ve Belde Belediye Başkanları ile yönetimleri eşlik etti.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Belde Belediye Başkanlarından Beldelere gelen yatırımlarla ilgili genel bilgileri alarak, takibi noktasındaki çalışmaları gözden geçirdi.

Yapılan ziyaretlerde gündemi değerlendiren Yazıcı Türkiye'nin seçimlerden uzak bir gündemi olduğunu, muhalefetin ise sürekli aynı şeyi söyleme gayreti içerisine girdiğini vurgulayarak, "Muhalefet partileri gündem bulmakta zorlanıyorlar. Seçimi söylüyorlar ama buna ne milletin inandığı var ne de bu talebi haklı gösterecek veri var. Türkiye seçimlerini yapmıştır. Hükümet gündemine hâkim. Sorunlara odaklanmış, Türkiye'nin iç ve dış güvenliğiyle alakalı konulara hâkim bir vaziyette yürüyüşünü sürdürüyor. Gerçeklikle bir alakası yok. Seçimler inşallah 2023 milletvekili genel seçimi, Cumhurbaşkanlığı seçimi olacak ve 2024'de de yerel seçimler gerçekleşecek. Türkiye'nin böyle bir gündemi yok." diye konuştu.

Gece gündüz hiç durmadan çalışmalarına devam ettiğini aktaran Yazıcı “ Bizim Partimizin misyonunda İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu hâkimdir. AK Parti 2002 yılından bu yana Türkiye'nin gelişmesi ve kalkınması için büyük çalışmalara imza attı. Bir taraftan ülke ekonomisinin gelişmesi noktasında çalışmalar yürütürken, insanımızın ihtiyaçlarını da hiçbir zaman göz ardı etmedik etmeyeceğiz de. Bu minvalde elimizden gelenin fazlasını yapma gayretindeyiz. Cumhurbaşkanımızın kararlı duruşu ve Kahraman ordumuzun terör olayları karşısında çetin mücadelesi sürerken, bu süreçte vatan, millet sevgisi taşıyan herkes bu mücadelenin bir parçası olmuştur. Çünkü bu bir sinerji meselesidir. Devletimiz milletimizden aldığı güçle çalışmalarını yürütmektedir. AK Partinin büyük bir teşkilat olmasının yegâne kaynağı birlik ve beraberliğini hiç kaybetmeden aile kavramına gösterdiği özendir. Biz bir aileyiz bizi güçlü kılan aramızdaki kuvvetli bağdır. Bu aile içerisinde küslüğe, kırgınlığa yer yok. Her zaman kucaklayıcı, birleştirici olacağız. Ülkemizin geçtiği bu önemli süreçte bizlerde Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a bu şekilde desteğimizi sağlayacağız” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE