• 23 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    23 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yarışımız birincilik için

-AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı 1,5 aydır sahada olduklarını ve birincilik yarışı içinde olduklarını söylerken Milletvekili Hasan Karal ise “ Rize”nin hiçbir yatırımda gecikmediğini iktidarları döneminde 13 katrilyonluk yatırım aldıklarını söyledi.

Yarışımız birincilik için

RİZE: 16 Nisan öncesi Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı ve milletvekilleri süreci değerlendirdiler.

    Sahil de Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Muhammet Avcı, Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar 16 Nisan referandum çalışmalarını değerlendirdiler.

    İl Başkanı Muhammet Avcı  1.5 aydır sahada olduklarını belirterek “ Bu süre içinde Esnaf, STK , köy ve mahallelerde çalışmalarımız oldu. Her gittiğimiz yerde büyük ilgi gördük. Son zamanlarda ilimize bazı ziyaretler oldu, Bakanlarımız Süleyman Soylu ve Berat Albayrak ilimizi ziyaret etti, Berat Albayrak”in ziyareti ile Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerimize doğal gaz müjdesini aldık. Ardından Cumhurbaşkanımızı büyük bir kalabalık karşıladı. Cumhurbaşkanımızdan Havalimanı müjdesini aldık. Sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz ve bunu toplantılar yerine sahada sürdürmeye devam edeceğiz. Genel Başkan yardımcımız Hayatı Yazıcı aramıza katılacak, Rize”den beklentimiz yüzde 81 in üzerinde bir Evet oyudur” dedi.

    Karal “ Rize için gereğini yaptık”

Milletvekili Hasan Karal ise 2002 yılından beri Rize”nin 13 katrilyon yatırım aldığını belirterek “ Hiçbir yatırım yarım kalmadı, ödeme sıkıntısı hiç yaşanmadı. Eğitimden Sağlığa tüm birimlerde gerekli desteği aldık. Cumhurbaşkanımız Havalimanının temelini attı, bunun sıcaklığını Rize”de göremedik. Halen eleştiriler yapanlar var. Havalimanı uzun sürecek gibi, Cumhurbaşkanımız süreyi verdi. Giresun havaalanı 3-4 yılda tamamlandı ve onun 4-5 kat fazlası taş dolgusu yapılacak” dedi.

   Lojistik üs çalışmalarının proje aşamalarının devam ettiğini belirten Karal “ Ovit tüneli ile Lojistik üs birleştirilecek. Erzurum – Trabzon demiryolu projesi 7 milyar dolarlık bir proje ve bunun yapımından sonra Karadeniz illeri masaya yatırılacak” dedi.

   Hedeflerinin Türkiye”de birinci olmak olduğunu belirten Karal “ Daha önce yüzde 81 lik bir oy almıştık, bunun üzerine koymamız gerek ve Türkiye”de alacağımız birincilik ile Avrupa da haçlı zihniyetlere tokat atmış olacağız, referandum da sisli yönetim anlayışı nete dönecek, Referandum siyasi çalışma değil, referandum sonrası isteyen siyasi rozetini taksın” dedi.

   Ayar “ Birlik için Evet”

AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar ise ülkede 6 referandum yapıldığını belirterek “ Bu referandum sıradan referandum değil, bu ülkenin geleceğini belirleyecek bir referandum ve çift başlılığın kalkacağı bir referandum. 16 Nisan Evet ile geçildikten sonra Kılıçdaroğlu bile milletle çalışmak zorunda kalacak, olmazsa olmazımız birlik ve beraberliktir” dedi.

   Kasap “ Avrupa da Namaz kılmak suç”

Fransa”nin Strazburg kentinde Avrupa yerel yöneticiler komisyonu toplantısına katıldığını belirten Kasap “ Cumhurbaşkanımızın ismini söylemek bile orada suç, insanlarımız namaz kılmaya bile korkuyorlar. Türkiye”yi rant olarak gören Avrupalılar çift başlılığın kalkmasını istememekteler” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE