• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yardımcı yerine Kartal

-İbrahim Üzülmez’e 2 Milyon 200 bin TL ödeyen Çaykur Rizespor’da yönetim çatlıyor.

Yardımcı yerine Kartal

-İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırmasının ardından teknik adam ile anlaşmaya varan Çaykur Rizespor,bu teknik adama 2 Milyon 200 Bin TL ödeme yaptı. Siyasetin üstünden fırça yediği öğrenilen Başkan Hasan Kemal Yardımcı ise kongrede başkanlığı Hasan Kartal’a devir edeceği belirtiliyor.

-6 Maçta sadece 3 puan toplayarak maç başında yarım puan alma başarısı gösteren Çaykur Rizespor 4’üncü hafta sonunda İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırmış, ancak teknik adam ayrılmak istememişti. Birer haftalık izinlerle takımın başından uzaklaştırılan İbrahim Üzülmez ile anlaşma sağlayarak yolları ayırmak isteyen Rizespor faturayı ağır ödedi.  Teknik direktör İbrahim Üzülmez 3 Milyon 400 bin TL’lik alacağını 1 Milyon 200 bin TL düşürerek Rizespor kulübünden 2 milyon 200 Bin TL alarak karşılıklı sözleşmeyi fesih etti.

Kartal gelecek

-İbrahim Üzülmez’in ardından teknik adama yüksek miktarda para ödenmesi ile Hasan Kemal Yardımcı dönemi sona erdirildi. Siyasetin üstünden telefon aldığını öğrendiğimiz Başkan Hasan Kemal Yardımcı’nın ilk kongrede veya olağan kongrede yerini Hasan Kartal’a bırakacağı belirtiliyor.

Rizespor kötü gidiyor

6 Karşılaşmada henüz 3 puan alabilen ve 3 mağlubiyet 3 beraberlik alan Çaykur Rizespor kendi sahasında bile 3 puan ile tanışamadı. 12 kişi kadrosuna ekleyen Çaykur Rizespor’un kötü gidişatı taraftarları üzdüğü kadar, siyasetin üstünü de üzdü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan Hasan Kemal Yardımcı’yı arayarak takım hakkında bilgi aldığı ve kulübü iyi yönetemediği konusunda başkanı uyardığı belirtiliyor.

Yardımcı çizildi mi?

Daha önce belediye başkanlığı teklifi gelen Hasan Kemal Yardımcı, son basın toplantısında böyle bir soruyu cevapsız bırakırken başkanın siyasi arenadan da önünün kapatıldığı belirtiliyor. Rizespor kulübü yakın bir tarihte kongre kararı alarak yönetim kurulunu yenileyeceği bekleniyor.

 Çifte standart

Çaykur Rizespor kulübü içinde bulunan bazı yöneticilerin basın mensupları arasında çifte standart uyguladığı gazeteci diye geçinen bazı kişileri deplasmana getirdiği duyumları alınırken Basın Sözcüsü Hasan Bakır bilgisi olmadığını ve hatta kimseyi getirmediklerini söylemesine rağmen bazı kişilerin deplasmanlara getirilmesi basın mensupları arasında eleştirilere neden oldu. Kulüp içinden bazı yöneticilere yakın olan bu kişilerin deplasmana getirilmesi basın mensuplarının sert tepkisine neden oldu.

Kimse getirilmemeli

Daha önce kulüp ile yapılan görüşmelerde kulüp içinden bir basın sorumlusunun gazetecilere fotoğraf ve görüntü atması gündeme gelirken; kulüp tarafından olumlu karşılanması ve kulübün basın mensupları yerine kendi bünyesinde getireceği elemanının fotoğraf atması kabullendirilmiş ancak bazı yöneticiler kendilerine yakın olan kişileri getirmeye devam etmekte.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE