• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Yardımcı” Kalkavan yanlış konuştu”

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı eski Başkan Metin Kalkavan”ın kongrede yaptığı konuşmayı eleştirdi.

Yardımcı” Kalkavan yanlış konuştu”

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı yönetim kurulu ile tesislerde yaptığı basın toplantısında yaptığı konuşmada “ Maçtan önce yeni yönetim kurulu oluştu, eski başkan Metin Kalkavan uzun bir konuşma yaptı. Keşke uzun konuşmasa idi, Hesap kitap noktasında  bu kadar savunmanın gereği yoktu. Topladığımız paraların 10 milyon TL si onların borcuna gitti,  çalıştığımız hoca hakkında savunmaya geçmesinin hiç gereği yoktu. Hocayı tartışmanın içine atması gerekmiyordu.  Kulüp borcu ve alacağı konusunda konuşulmamalıydı” dedi.

      Süper lig masraf demek

Başkan Hasan Kemal Yardımcı konuşmasında “ Eski başkan  bu takım açık ara şampiyon dedi, 3 saat sonra 4 yedik. Takım türbülansa girdi. Keşke daha rahat bir ortamda bunlar konuşulsa idi, Metin Başkan 37 Milyon borç var dedi, halbuki benim önümde ki borç miktarı 58 milyn 668 bin 850 TL biz bu borcu yapmadık bizim aldıığımız 4 futbolcu var, Lincoln, Halil İbrahim, Mehmet Uslu ve Viloseviç biz bu sporcularla bu borcu yapmadık” dedi.

     Yenilg bizi yolumuzdan alıp koyamz

Başkan Hasan Kemal Yardmcı yeni arkadaşlar ile göevlerine devam edeceklerii belirterek “ Bir yenilgibizi yolmudn alp koyamaz. Süper li takımı demek biz şampiyon yamaz. Ankaragücü karşısında aldığımız 4-1 lik mağlubiyet ağır oldu. Takımı sahada tanıyamadım. Saddane dışında ayakta duran ve işini yapan oyuncu yoktu” dedi.

    Her şeyin hesabı var

Yardımcı 2 deplasman maçları olduğunu belirterek “ Takım ve teknik kadro ile konuştum, elbette bu mağlubiyetin bir hesabı var., önümüzde ki iki deplasman ve kendi sahamızda oynayacağımız Samsun maçını kazanarak kendilerini af ettirecekler. Bu maçlara alacaklar ve bu yarayı saracaklar. Ankargücü maçında bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Mağlup olmamıza rağmen taraftarlarımız takımı yanlarına çağırdı. Mağlubiyetin mazereti omaz, taraftar bize inanıyor ve futbolcuların kulaklarının çekilmesi gerekiyor. Bu maçta mücadele görmedim” dedi.

       Mete başkan vekili olmak istedi

Yardımcı konuşmasında “ Halim Mete başkan vekili olmak istedi, tabii biz yeni yönetim olarak başkan ve başkan vekillerini belirlemişti. Hasan Kartal, Ali Saruhan ve Mehmet Erdoğan  bu arkadaşlarıımızın eksiği ne, bizden iyi kimse Rizeli olmasıın” dedi. Yardımc 4 de 4 yapan takımın 4yeme lüsünün olmağını belrterek “ Elbette bunun bir hesab var, şu an cezayı belirlemedik, çünkü hep kazandık” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE