• 28 Mart 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    28 Mart 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

YUSUFELİ KANODA BAŞARILI

-Ardeşen ilçesinde yapılan ve 7 kulübün katıldığı Kano şampiyonasında Yusufeli derecelerle döndü.

YUSUFELİ KANODA BAŞARILI

     Abdurrahman TOSUN

YUSUFELİ: Ardeşen ilçesinde Büyükler, Gençler ve Yıldızlar kategorilerinde yapılan Kano şampiyonasında Yusufeli Belediyesi birçok dalda dereceye girdi.

     Ardeşen ilçesinde yapılan ve 3 gün süren Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar K1 ve C1 Tekne sınıfların da ki yarışlara Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 40 sporcu ile katıldı. 7 kulübün 67 sporcu ile katıldığı yarışmada Büyük Erkekler Cİ kategorisinde Artvin Gençlik Merkezi Kültür ve Spor kulübünden Dursun Can Karaduman birinci, Ekstrem Türk Gençlik spor kulübünden Muammer Furkan Tatoğlu ikinci oldu.

Büyük Bayan K1 kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Gamze Polat birinci, Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Cennet Ayhan ikinci oldu.

Yıldız Erkek K1 kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mustafa İnce birinci, Yusufeli Turizm Doğa ve Su Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Emirhan Demir ikinci ve Mehmet Efe Eğilmez üçüncü oldu.

Genç Erkek C1 kategorisinde;. Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Muhammet Usta birinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Muhammet Ali Köse ikinci, Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübünden Emir Fazıl Yazıcı üçüncü oldu.

Genç Bayan K1 kategorisinde; Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Rabia Arslan birinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Dilruba Aslan ikinci oldu.

Yıldız Erkek C1 kategorisinde; Ardeşen Belediyesi’nden Mustafa Parlak birinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Emirhan Demir ikinci ve Serkan Can Yılmaz üçüncü oldu.

Büyük Erkek K1 kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Mustafa Arda Acar birinci, Yusuf Emir Ertek ikinci ve Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Tarık Tuğcu üçüncü oldu.

Yıldız Bayan K1 Kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Fadime Kurt birinci oldu.

Genç Erkek K1 Kategorisinde; Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Kamil Kaçar birinci, Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Furkan Polat ikinci, Enes Tokgöz üçüncü oldu.

Büyük Bayan C1 kategorisinde; Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik ve Spor Kulübü’nden Kader Kokmaz birinci, Cennet Ayhan ikinci ve Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübünden Esra Korkmaz üçüncü oldu.

Yıldız Bayan C1 kategorisinde; Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden Duygu Beyaz birinci oldu.

Yarışlarda sporcuları yalnız bırakmayan Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, “Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden sporcularımıza destek olup yanlarında olduğumuzu hissettirmek için Ardeşen ilçemize geldik. Güzel geçen müsabakalar neticesinde Yusufeli’ne yine sayısız madalya ve kupa ile dönüyoruz. Gençlerimiz imkân verildiğinde neler yapabileceklerini bizlere bir kez daha göstermiş oldu. Onları kürsünün en üstünde görmek bizleri mutlu ediyor. Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularımıza verdikleri güzel mücadeleler için teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Yarışlarda Yusufeli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü takım olarak beş kupa alarak birinci oldu.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE