• 16 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    16 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Vali Çeber, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rize Valisi Kemal Çeber Rize’nin ilçelerini ve kuruluşlarını ziyaretler ediyor

Vali Çeber, Ziyaretlerini Sürdürüyor

Rize Valisi Kemal Çeber, bir yandan kurumları gezip gerekli bilgileri alırken diğer yandan, Rize’nin ilçelerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Rize: Programı dâhilinde Rize’nin ilçeleri olan İkizdere ve Kalkandere’yi ziyaret eden Vali Kemal Çeber sonrasında Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi’nin makamında buluşarak Rize asayişi hakkında bilgi aldı.

İkizdere’den brifing aldı

Rize Valisi Çeber, beraberinde Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş ile birlikte çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak amacıyla İkizdere İlçesini ziyaret etti. Vali Çeber, ziyaretin ilk bölümünde İkizdere Kaymakamlığında, Kaymakam Abdulhamid Uyar’dan brifing aldı. Kaymakamlıktaki programının ardından İkizdere Belediye Başkanlığına geçen Vali Çeber, Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu’nu Makamında ziyaret ederek bir müddet sohbet etti. Daha sonra sırasıyla İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek, ilçenin genel asayişi hakkında bilgiler alan Vali Çeber, ilçedeki incelemelerinin son bölümünde İkizdere Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Okul ziyareti esnasında öğrencilerden yakın ilgi gören Vali Çeber, öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulunarak “Siz gençler, bu ülkenin geleceğisiniz. Geleceğe güvenle bakabilmemiz için kendini iyi yetiştirmiş nesillere ihtiyacımız var. Bu yüzden çok çalışmalı ve çok okumalısınız” dedi. Vali Çeber ve beraberindekiler daha sonra Kalkandere İlçesinde incelemelerde bulunmak üzere İkizdere’den ayrıldı.

‘Birlik içinde çalışacağız’

Rize Valisi Kemal Çeber, çeşitli inceleme ve temaslarda bulunmak amacıyla Kalkandere İlçesini ziyaret etti. Ziyaretin ilk bölümünde Kalkandere Kaymakamı Sercan Yılmaz’dan brifing aldı. Daha sonra İlçe Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ı da Makamında ziyaret ederek bir müddet sohbet etti.

Kalkandere’de ki incelemelerine İlçe Emniyet Amirliğini ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretle devam eden Vali Çeber, buralarda yetkililerden ilçenin genel asayişi ve yürütülen uygulamalar hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, Kalkandere’de ki temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada; Rize’nin en önemli değerlerinden birinin Kalkandere Organize Sanayi Bölgesi’nin olduğunu belirterek, “OSB’de ki tüm işletmelerin tam anlamıyla imalata başlamasıyla Rize’nin ve Kalkandere’nin çehresi ciddi anlamda değişecek ve ilçeye ciddi açılım sağlayacaktır” dedi.

İlçedeki hizmetlerin, gerek Kaymakamlık gerek Belediye ve gerekse ilgili kurum ve kuruluşlarca birlik ve beraberlik içinde yürüdüğünü gözlemlediğini belirten Vali Çeber, “Bundan sonrada toplumun her kesiminin görüş ve önerilerini dikkate alarak, hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşması noktasında birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Vali Çeber’in Kalkandere’de ki incelemeleri esnasında Vali Yardımcısı Abdullah Şen, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş da hazır bulundu.

‘Asayiş hakkında bilgi aldı’

Rize Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdür Altuğ Verdi’den Rize’nin genel asayişi hakkında bilgiler aldı. Çeber, ilk kurum ziyaretini İl Emniyet Müdürlüğüne yaparak İl Müdürü Altuğ Verdi’den Rize’nin genel asayişi hakkında bilgiler aldı.

Vali Çeber, İl Emniyet Müdürlüğünde ki incelemelerin ardından yaptığı açıklamada Rize’nin Türkiye’de ki en huzurlu şehirler arasında yer aldığını belirterek; “Emniyet Müdürlüğümüzce, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, ülkemizin geleceğini tehdit eden her türlü bağımlılığa karşı ciddi tedbirlerin alınmış olduğunu görmekten mutlu oldum. Bundan sonra da bu huzurlu ortamın devam etmesi için gerekli tüm uygulamalara devam edilecek” dedi ve özverili çalışmalarından dolayı tüm emniyet mensuplarına teşekkür etti.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE