• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Üzülmez’in Aklı Beşiktaş’ta

beIN SPORTS HABER’de yayınlanan VIP programına konuk olan ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Beşiktaş`ta çalışmak için hazır olduğunu ifade etti.

Üzülmez’in Aklı Beşiktaş’ta

Spor Toto 1. Lig’in 8. Haftasında ÇAYKUR Rizespor ile el sıkışan ve sezon sonunda Yeşil-Mavili ekiple Şampiyonluk yakalayarak Süper Lige yükselen Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, beIN SPORTS HABER kanalında yayınlanan VIP programında yaptığı açıklamada, aklının Beşiktaş’ta olduğunu belirtti.

Üzülmez’in açıklaması şöyle; “Bu genç hoca algısını eğer yıkarsak bir gün olacağız inşallah. Elazığ’a gidiyorsun lider yapıyorsun, Gençlerbirliği’ne gidiyorsun 32 puan topluyorsun ikinci yarı. Diyoruz ki işte bazen kendimizi de ön plana çıkartmak lazım. Şimdi geldik Allah’a şükürler olsun Çaykur Rizespor’u şampiyon yaptık. Ancak büyük takımlara gitmek için lobi mi derler bilemiyorum ama onları yapmamız gerekiyor. Hedeflerin arasında var mı? diye sorarsanız, var. Allah nasip eder mi bilemeyiz tabii ki. Bana yarın gel deseler ben hazırım. Neden hazır olmayayım ki? Oyuncu gurubuna bakıyorsunuz Quaresma bir yanda, Babel bir yanda. Sonrasında Pepe’si, Tolgay’ı, Talisca’sı… Bize verdikleri zaman Beşiktaş’ı neler yapabileceğimizi göstereceğiz inşallah. Kulübümüze de inanıyoruz, güveniyoruz. Yeter ki bize kaliteli oyuncu gurubunu versinler. Ben oyuncunun iç dünyasını yaşayan insanlardan birisiyim. Bizim kontrata bağlı olarak takımlarımızda olmamamız gerekiyor.”

Kadromuz Süper Lig için yeterli değil

Programda ÇAYKUR Rizespor ile anlaşmaya varma sürecinden de bahseden İbrahim Üzülmez: “Ücret görüşmesini Ankara’da Hasan Kartal ile yaptık. Hasan Kartal Fındıklılı, eşim Arhavili, ben Hopalı’yım. Böyle yakın ve samimi bir ortamda ücreti çok fazla konuşmadık. Hedefi düşündük ve başardık.” dedi. Takımımın şampiyonluğu hak ettiğine inandığını belirten Üzülmez, “Ankaragücü, Boluspor, İstanbulspor ve Ümraniyespor gibi takımları deplasmanda yenmek kolay değildi. Açıkça konuşmak gerekirse kadromuz Süper Lig için yeterli değil. Transferdeki isimleri belirledim. 9, 10 veya 11 transfer olabilir.” dedi. Üzülmez kümede kalmaya oynayan bir takım istemediğini ifade ederek, “Artık bu algıyı yıkacağız. Başkanımızın da tüm imkânları sağlayacağına inanıyorum. Kontrata bağlı kalmak için Rize’ye gelen değil, başarıya aç, mücadeleci oyuncuları transfer edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Asansör takım lafının kökünü kazıyacağız

Spor Toto Süper Lig’in Yeni ekibi ÇAYKUR Rizespor’un Kulüp Başkanı Hasan Kemal Yardımcı, bir yıl aradan sonra yeniden yükseldikleri Süper Ligde, “Asansör takım” lafının kökünü kazımak için elinden geleni yapacaklarını söyledi. Sezon başında görevi Metin Kalkavan’dan devralan Başkan Hasan Kemal Yardımcı, bazı acemilikler yaptıklarını ve en önemlisi uyarılmadan sezona başladıkları için güç bela devre arasına takımı taşıdıklarını ifade etti. Yeni sezonda artık aynı hatalara düşmeyeceklerini ve artık takımı Süper Lige taşıdıkları için beklentilerin de yükseldiğini ifade eden Başkan Yardımcı, hata yapmayacaklarını dile getirerek, Türk futbolunun bir numaralı kanayan yarasının yanlış transfer politikaları olduğunu ve özellikle bu konuya çok dikkat edeceklerini vurguladı.

ÇAYKUR Rizespor için söylenen, "asansör takım" lafının kendisini çok üzdüğünü belirten Yardımcı, kendisine şehirde yöneltilen 'çıktık ama ligde kalabilecek miyiz?' şeklinde sorular yöneltildiğini ve amaçlarının Süper lige çıkmaktan çok orada kalıcı olmak olduğunu ifade etti. Başkan Yardımcı farkındalık oluşturacak yönetim tarzı ile asansör takım kelimesinin kökünü kazımak için elinden geleni hem kendisinin, hem de yönetimin yapacağını vurguladı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE