• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Üzülmez yetenek ölçüyor

Çaykur Rizespor 2 etap kamp çalışmalarında kondisyon ve yeteneğe dayalı çalışıyor.

Üzülmez yetenek ölçüyor

   Mustafa BAYRAK

Erzurum kampında çift idman ile sezon hazırlıklarını sürdüren Yeşil Mavililer yoğunluğu kondisyon ve yeteneğe verdi, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez gözetiminde devam eden idmanlarda futbolcular tüm hünerlerini ortaya koymaya başladı. 2 kamp sonunda alt yapıdan takıma katılan oyuncular arasında eleme yapılacağı belirtildi.

Rize de bir haftalık çalışmanın ardından yapılan transferler ile birlikte 2 etap kampına Erzurum da devam eden Çaykur Rizespor tempoyu artırmaya başladı. Alt yapıdan oyuncularında katıldığı kampta sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı başlayan idmanların ardından yapılan çift kale maçta futbolcuların hırs ve yetenekleri ölçülüyor.

            Üzülmez üzecek

-2 etap kamp çalışmalarını dikkatlice izleyen Teknik Direktör İbrahim Üzülmez takımın ideal kadrosunu belirlemeye çalışırken alt yapıdan da takıma katılan oyuncuların yeteneklerini ölçüyor. Yapılan çift kale maçlarda ve idmanlar esnasında genç yeteneklere yükleme yapan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez 3 etap yurt dışı kamp öncesi yetenekleri ölçtüğü kadar 3 etap kampına katmayacağı oyuncuları da seçmiş oluyor.

             Yeşil takım kazandı

-Erzurum kampında koşu ve kondisyon çalışmasının ardından takım içinde hazırlık maçı yaptıran Teknik Direktör oyuncuların performans ve tekniklerini ölçerken oynanan karşılaşmayı kaleyi Gökhan in koruduğu, Saddane, Recep, Koray, Orhan, Samudio, Muriç, Robin ve Oğulcan in oynadığı takım kazandı.

           Hırs var

-Yoğun tempoda geçen Erzurum kampında sabah saatlerinde yapılan kondisyon ve tempo artırma çalışmalarının ardından öğle saatlerinde dinlenen futbolcular, akşam saatlerinde ise yaptıkları 1,5 saatlik idmanda tüm hünerlerini ortaya koyuyorlar. 3 üncü yurt dışı kamp öncesi takımda kalmak isteyen genç yetenekler ise tüm hırsları ile mücadelelerine devam ediyor.

    Orhan “ Çok daha iyi olmak zorundayız”

Çaykur Rizespor un değişmez sağ bek oyuncusu ve 2 inci kaptanı Orhan Ovacıklı her geçen gün üzerine koyarak ilerlediklerini belirterek “ Çok iyi çalışıyoruz. Süper ligde artık asansör takım olmak istemiyoruz. İyi bir ekibiz” dedi.

-Rize ve Erzurum kampının olumlu geçtiğini belirten Rizespor un emektar oyuncusu Orhan Ovacıklı “ İyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum, yapılan transferler ve takımda kalan arkadaşlarım hepsi kaliteli ve hırslı, 2 sezon önce yaşadığımız sıkıntıları yeniden yaşamayacak kadar hırslı ve azimliyiz, çok yoğun geçen bir kamp dönemimiz var” dedi.

            Lige damga vuracağız

Süper lige damga vuracak kalitede olduklarını belirten 2 inci kaptan Orhan Ovacıklı “ Ligin başlamasına çok daha var, önümüzde çalışmamız için uzun bir süre var ve bu süreyi çok iyi değerlendiriyoruz. Yapacağımız hazırlık maçları ile kendi eksiklerimizi göreceğimiz gibi teknik kadro da saha içinde ki eksikleri görecek, ona göre tedbirler alacaklar. Biz işimize bakıyoruz ve tüm gücümüzü ortaya koyarak çalışıyoruz. Süper lige damgasını vuran bir takım olacağız” dedi.

 

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE