• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Uyarılar işe yaramıyor

Son günlerde Gürcistan’ın Batum kentine giriş ve çıkışların arttığı belirtildi.

Uyarılar işe yaramıyor

-Son günlerde genellikle hafta sonlarında Sarp Sınır Kapısı’nda yaşanan yoğun girişlerin başlıca nedenleri arasında kumar ve eğlence geldiği belirtiliyor. Sarp Sınır Kapısı’ndan geçişlerin artması ile birlikte Batum’daki kumarhanelerde doluluk oranları da arttı.

-Tuzaklara aldırmayan vatandaşları Sarp Sınır Kapısı geçişinin ardından birçok tehlikenin beklediği bilinmesine rağmen geçişlerde azalma olmadığı aksine girişlerin hafta sonlarında yoğun olduğu belirtiliyor.

Mustafa BAYRAK

ÖZEL: Tüm uyarılar, kurulan tuzaklar, kumarda kaybedip beş parasız Türkiye’ye dönenlere rağmen Sarp Sınır Kapısı’ndaki yoğunluk azalmıyor.

 Yaz aylarında Batum sahillerinin dolup taşması ve kumarhane ve batakhanelerin ilgi görmesi ile birlikte Sarp Sınır Kapısı da hareketliliğini sürdürüyor.  Türklere karşı Batum ve Sarp sınır kapısında oynanan oyun ve döndürülen dolaplara rağmen ilginin artması dikkatlerden kaçmadı.

5 yıl öncesini unuttuk

Sarp Sınır Kapısı geçişi sonrasında Batum mafyası ve polisinin ortaklaşa iş adamları ve özel araçlara kurduğu eroin tuzağı çabuk unutuldu. Yüze yakın insanın aynı gerekçe ile ceza evlerine atılmaları ve araç dâhil, cep telefonları, kredi kartları ve ceplerindeki her kuruşa el konulmaları ayrıca yüz binlerce lari mahkemelerce istenmeleri ile birlikte yeni oluşturulan tuzaklara çekilmeleri çabuk unutuldu.

Tek tuzak Türklere

Kadın, içki ve kumarın adresi olan Batum’da tek tuzak Türklere karşı uygulanmakta. Geçmişte eroin ve çeşitli uyuşturucular ile araçlarına tek mermi konması ile başlayan tuzaklar had safhaya ulaşmıştı. Cumhurbaşkanının devreye girmesi ile bir anda cezaevleri boşalmış ve milyonlarca lira bedel ödeyen Türkler aynı hataları yapmaya devam ediyorlar.

 Kumarhane ve batakhaneleri Türkler’le dolup taşan Batum’da yeni tuzaklar ay yıldızlı kimlik taşıyan Türkleri beklerken, yeni yeni tuzaklar hazırlayan Gürcüler Türk insanını dolar olarak görmekte.

Sektör Batum’da büyük

Gece âlemi, kadın, kumar, çıplak plajlar, içki ve her çeşit eğlencenin yaşandığı Batum kentinde yeni yeni tuzaklar hazırlanıyor. Batum polisinin bile göz açtırmadığı Türkler milyonlarca TL ve Lari cezalar öderken, kumarhanelere takılan Türkler ise meteliksiz dönmek zorunda kalıyor. İş yeri açan Türklerin ise açığını bekleyen Gürcü maliyeciler yüklü cezalar ödetmek zorunda kalıyorlar. Batum sahillerinin şenlendiği bu aylarda insanlarımız Sarp Sınır Kapısı’ndan geçmek için uzun kuyruklar oluşturuyorlar.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE