• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

“Ülke Batıyor”

İYİ Parti Rize Milletvekili Adayı Hızır Keskin Cumhurbaşkanına korkudan kimse doğruları söyleyemiyor dedi.

“Ülke Batıyor”

İYİ Parti Rize Milletvekili Adayı Hızır Keskin ülkenin 190 Milyar dolar borcu bulunduğunu belirterek “ Ülke batmış durumda kimse ülkeyi tozpembe göstermeye kalkmasın” dedi.

 Mustafa BAYRAK

RİZE: İYİ Parti Rize Milletvekili adayı Hızır Keskin ülkede korku imparatorluğu bulunduğunu kimsenin Cumhurbaşkanına doğruları söyleyemediğini belirtti.

Parti il Binasında Gazetecilere açıklamada bulunan İYİ Parti Rize Milletvekili Adayı Hızır Keskin, 1966 doğumlu olduğunu ve 1988 yılında Kara harp okulunu bitirdiğini 20 yıl askeriyede çeşitli görevlerde bulunduktan sonra Yarbaylıktan askeriyeden ayrılmadan Hukuk Fakülte’sini bitirdiğini ve Ankara’da avukatlık yaptığını belirtti.

Keskin dünyada 140 ülkeden basın özgürlüğü sıralamasında Türkiye’nin 137 inci sırada yer aldığını belirterek “ 17-25 Aralık sonrasında Türkiye’de hukuk kalmadı. Hukuk olmayan ülkede eğitim ve sistem olmaz. Yolsuzluklarla yollar yapıldı. Söküldü yeniden yapıldı. Yurt dışından faizlerle paralar alandı. 10 TL’lik işi 100 TL’ye yaptırdık, birilerinin cebi doldu, 190 Milyar dolar borç var. Bu ülke batmış ve halen doları düşüreceğiz diyorlar” dedi.

Cumhurbaşkanına kimse bir şey diyemiyor

Cumhurbaşkanından korktuklarını belirten Keskin” Cumhurbaşkanı yanlışta yapsa kimse sesini çıkartamıyor, sabah kalkıyor TEOG kalktı diyor kimse neden diyemiyor. Birileri doğruları söylemeli. İmam hatipler açmakla ülke dinci olmaz. Bu ülkede gençlerimiz uyuşturucuya yöneldi, Ahlak çöküntü içinde, bonzai ilkokula kadar düştü, bunların önlemleri alınmalı” dedi.

Başkanlık sistemi gerekli değil

Türkiye’de başkanlık sisteminin gerekli olmadığını belirten Keskin “ ABD Sistemi gibi olsa tamam derim, burada her şey tek kişiye bağlanıyor ve bu yanlış. Hangi yargı mensubu başkanın dediğini yapmayacak. Ülkede hukuksuzluk baş göstermeye devam edecek” dedi.

50 Milyar Dolar Suriyelilere gitti

Suriyelilerin Türkiye’de huzur içinde yaşadığını belirten Keskin “ Bizim askerimiz orada nöbet tutarken onlar bayram tatillerine gidip geliyorlar ve onlara maaş veriyoruz. Kendi ülkelerini koruma yerine bizim evlatlarımız koruyor. Onlar için 50 Milyar dolar masraf ettik. Bazı yatırımları hatalı yaptık. 60 Bin nüfuslu Bayburt’ta 300 trilyon masraf ederek havaalanı yapıyoruz, çok mu gerekliydi” dedi.

Keskin 2011 yılı ve öncesinde AK Parti’den hem belediye başkanlığı aday adaylığı hem de milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu AKP’nin bu kadar karmaşık olduğunu bilmediğini söyledi.

İYİ Parti 3 sıra adayı Ayşe gül Özyanık ise haksızlık ve hukuksuzlukla mücadele etmek için İyi Parti’den aday olduğunu söyledi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE