• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Transferlerde geç kalmak istemiyoruz

-Osmanlıspor”dan Umar ve Musa Çağıran ile Kayserispor dan Boldrin”i renklerine katmak istediklerini belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal bu oyuncular ile ilgili kulüplerin verecekleri kararları bekliyoruz” dedi.

Transferlerde geç kalmak istemiyoruz

-Transfer görüşmelerini devam ettiren Yeşil Mavililer eski oyuncuları ile ilgili kulüplerinden gelecek haberleri beklerken diğer yandan da yurt içi ve yurt dışında yaptıkları bağlantılardan haber gelmesini bekliyorlar. Çaykur Rizespor kamp öncesinde A ekibini kurarak kendi tesislerinde kampa hazırlıklarını sürdürüyor.

      6 Temmuz Rize” de

-6 Temmuz tarihinde Rize’de toplanacak olan Yeşil Mavililer bu tarihe kadar eksik mevkilerini tamamlama arzusunda. 3 günlük Rize kampı sonrasında 9 Temmuz tarihinde Erzurum Sway otelde toplanacak olan Yeşil Mavililer burada 12 günlük bir kamp dönemi geçirecek. 20 Temmuz tarihine kadar Erzurum da olacak olan Rizespor burada bu tarihte kampı tamamlayacak ve 3 günlük iznin ardından Bolu kampına başlayacak. 23 Temmuz tarihinde Bolu kampına girecek olan Atmacalar burada 10 gün kaldıktan sonra Rize ”ye dönecek.

     Görüşmeler sürüyor

-Kamp programı belli olan Rizespor’da transfer görüşmeleri ise devam ediyor. Çaykur Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal eksik mevkilerle ilgili tüm görüşmeleri yaptıklarını belirterek “ Yurt dışı ve yurt içinden görüşmelerimizi tamamladık, şimdi sporcu ve sporcuların kulüplerinden gelecek cevapları bekliyoruz. Görüşme yaptığımız bazı futbolcular ile ilgili istenilen rakamlar vardı ve bunların karşılığında bizim önerdiğimiz miktarlar var, şu an gelecek cevapları bekliyoruz” dedi.

      Muriç” i vermedik

-Teknik Direktör İsmail Kartal ”in golcü futbolcuyu verme taraftarı olmadığını belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal “ Bazı gazetelerde ve haber sitelerinde çıkan haberler asılsız, böyle bir transfer söz konusu değil. Kulüpler kendi isteklerini yazdırıyorlar. Bize sormadan yapılan haberler bunlar, onlar öyle istiyor diye, futbolcumuzu verecek değiliz, Muriç kulübümüzün oyuncusu ve şu anda hiçbir kulübe gitmiş değil” dedi.

      Afakı fiyat istiyorlar

-Bazı kulüplerle temaslarının devam ettiğini belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal” Gerek yurt içinde, gerekse yurt dışından istediğimiz bazı oyuncular var, yaptığımız görüşmelerde kulüplerin afakı fiyatlar istediklerini gördük, Rizespor’un her kuruşunun hesabını verebilecek durumda olmalıyız. Bizim lüks para dağıtma gibi bir inisiyatifimiz olamaz. Önerdiğimiz bedeller var ve bu bedellerin cevaplarını bekliyoruz” dedi.

          Umar ve Musa’dan cevap bekliyoruz

-Eski kiralık oyuncuları Musa Çağıran ve Aminu Umar ”in Osmanlıspor kulübünün sözleşmeli futbolcuları olduğunu belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal” Bu oyuncuları yeniden istedik ve her iki oyuncu da bizimle olmak istiyor. Kulüpleri ile sorunlarını çözmelerini istedik. Bu iki oyuncu kendi kulüpleri ile olan görüşmelerini sürdürüyorlar. Osmanlıspor kulübünde yönetimsel bazı sorunlar nedeniyle bu iki oyuncu sorunlarını çözemiyorlar. Ay sonuna kadar bu sporcuların sorunlarını çözmelerini bekliyoruz” dedi.

         Kayseri kongreye gidiyor

-Kayserispor”un 29 Haziran tarihinde kongresi olduğunu belirten Yılmaz Bal” önceki sezon bizimle olan ve kendisinden beklentimizin üstünde yanıt aldığımız Fernando Boldrin”i Kayserispor”dan yeniden istedik, Kayserispor bu futbolcuyu oynatmak niyetinde değil, bu futbolcu ile kulüp arasında yaşanan bir sorun var ve bu sorun giderilemedi. Boldrin ile yaptığımız görüşmede bizimle olmak istediğini belirtti. Biz bu oyuncuyu Kayserispor”dan istedik ve Kayserispor 29 Haziran tarihinde kongreye gideceği için kulüpte belirsizlikler sürüyor” dedi.

      Gelişmeleri bekliyoruz

-Transferler ile ilgili yanıt beklediklerini belirten Sportif Direktör Yılmaz Bal “ Şu an elimiz kolumuz bağlı bir şekilde beklemedeyiz, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal ile birlikte yaptığımız görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını umut ediyoruz. Bu hafta içinde sonuçlanacak bazı oyuncular var, sonuçlarının alınması ile birlikte bunları kamuoyu ile paylaşacağız. Umutla beklediğimiz bazı oyuncular var ve bunları takıma katmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE