• 19 Nisan 2024 Cuma
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    19 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Transferde hata yapmayacağız

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Büyük kulüp olmanın yolunun hatadan geçmediğini belirterek “ Belki bir yıl daha başkanlık yaparım, kimseye borçlu bırakmam, Transferlerde hata yapmak istemiyoruz” dedi.

Transferde hata yapmayacağız

Çaykur Didi Stadyumunda tüm yöneticilerin katılımı ile Gurbetçi oyuncu Atakan Akkaynak”in İmza Töreninde futbolcuya 1 artı 3 yıl opsiyonlu imza attırılırken Kulüp Başkanı Hasan Kartal hiçbir oyuncunun geleceğini karatmak istemediklerini ve genç futbolcunun Rize ”de pişip Avrupa ”ya gitmesinin önünü açtıklarını söyledi.

       Kulübü zarara uğratmam

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Atakan ile bir artı 3 yıl opsiyonlu sözleşme imzaladıklarını belirterek “ Hocamız ile de bir yıllık sözleşmemiz var, vadeyi bir yıl olarak tutmamızın nedenleri var, geçtiğimiz sezon sezon başında aldığımız oyuncular halen kulüpte sorun oldular ve ikinci yarıda 8 oyuncu almak zorunda kaldık. Küme düşseydik o kadar sporcuyu ne yapacaktık ve kulüp borç batağı altında bulunacaktı” dedi.

     Başarılı olursa kalır

-1 Yıl opsiyonlu olarak sözleşme imzalattıklarını belirten Kartal “ Bu oyuncu başarılı olursa Avrupa kapılarını açar, başarısız olur ise kulübe bir faydası olmaz, biz kulüp olarak işimizi sağlam kazığa bağlamak istiyoruz. İsmail hocamız ile de bir yıllık sözleşme yaptık, Başarılı olursa uzatma şansımız var, başarısız olursa kulüp bu yükün altından kalkamaz. Mali hesaplarımızı iyi yapmamız lazım” dedi.

     Transfer işi zor

-Başkan Hasan Kartal transfer işlerinden kendisinin anlamadığını belirterek “ Bu konuda yetki verdiğimiz Yılmaz Bal ve Hocamız İsmail Kartal var, transfer işlerini onlar yürütüyor, ben futboldan fazla anlamam, benim anladığım kulübü iyi idare etmektir., Kulübün menfaatlerini düşünmektir, Kulübümüzün paralarını boşa harcatmamaktır,  ekonomimizi sıkıntıya sokmak istemiyoruz, uzun vadeli çekte verebilirim ancak ödeyemedikten sonra kıymeti olmaz” dedi.

    Baldrin için görüşmeler sürüyor

-Çaykur Rizespor kulüp Başkanı Hasan Kartal Kayserispor dan kiralık olarak alınan Boldrin ve Osmanlıspor dan Umar için görüşmelerin devam ettiğini belirterek “ Bu oyuncular ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor, sonuna kadar kovalayacağız, ancak kulüplerin yüksek fiyat isteklerini düşürmelerini bekliyoruz” dedi.

     İyi Para veren Vedat”i alır

-Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal Vedat Muriç için görüşmelerin devam ettiğini belirterek “ İyi para veren alır, Vedat in gitmesi açıkçası işime gelmez. Bazı kulüplerden gelen teklifler bizim için uygun değil, hocamızda gitmesinden yana değil. Bizim düşündüğümüz fiyatı verecek olan kulüp Vedat”i alır bunun dışında bu oyuncuyu vermemiz mümkün değil” dedi.

ATAKAN İMZAYI ATTI

-Çaykur Rizespor’a Hollanda liginden transfer olan Gurbetçi futbolcu Atakan Akkaynak Rizespor da forma şansı bulmak istediğini belirterek” Almanya genç milli takımında yıllarca forma giydim,  Son sezonumu Hollanda liginde geçirdim ve fazla şans bulamadım. Çok iyi sezon geçirdiğim söylenemez, Şimdi ise Rizespor da başarılı olmak istiyorum” dedi.

       Rize’yi tercih ettim

-Almanya da futbol hayatına başlayan 20 yaşında ki Atakan Akkaynak “ Çeşitli kulüplerden teklifler vardı, bir tanesi Alanyaspor”du ben tercihimi Rizespor’dan yana yaptım. Yılmaz Bal ve İsmail hoca beni takıma çağırdı. Elbette bir Türk olarak Türkiye liglerini takıp ediyordum. Takımda 8 numara oynuyorum, Defans ve ofansif bir futbolcuyum, Serbest vuruşlarım iyidir, Benim şu an tek düşüncem takımda başarılı olmak, Milli takımımızdan teklif gelirse değerlendireceğim” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE