• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Tarihi dönemdeyiz

-AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal 16 Nisan da tarihi bir karar verileceğini belirterek “ Türkiye”nin büyümesini istemeyenler ortada, bunları sizlerde yakinen takıp ediyorsunuz, tarihi karar sizin” dedi.

Tarihi dönemdeyiz

RİZE: 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Rize genelinde çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize’de muhtarlarla bir araya geldi.

AK Parti İl Başkanlığı’nca Rize Öğretmenevi’nde düzenlenen toplantıya AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve Muhtarlar katıldı.

Rize Merkez ilçe, köy ve belde mahalle muhtarlarıyla Rize Öğretmenevi’nde kahvaltılı toplantıda bir araya gelen AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, 16 Nisan’da yapılacak referandumun ülkenin geleceği için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

KARAL: “MİLLETİN DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ ARTIK KANUNLARLA YOĞRULACAK”

Getirdikleri anaysa değişikliğinde çift başlı yönetim sistemini değiştirmek istediklerini belirten Karal, açıklamasında “ Ülkenin büyümesini istemeyenler var bunları hepiniz biliyorsunuz ve yakinen takip ediyorsunuz, tarihi karar sizin elinizde. Yeni sistemde kanunlara artık milletvekilleri kendileri hazırlayıp TBMM’ye sunacak. Bu ne demek oluyor, milletin duyguları ve düşünceleri doğrudan kanunların hamurunda yoğrulacağı bir yeni sistem getiriyoruz.  Şuanda eğer Türkiye’de siyasal anlamda bir istikrar varsa,  yönetimde bir problem yaşanmıyorsa bu sistemden değil kişiden kaynaklanıyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın karizmatik ve dirayetli duruşundan kaynaklanıyor.” Dedi.

KARAL: “SİZİN İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YOK MU? SİZE NE! BU BİZİM İŞ MESELEMİZ”

Dünya çapında projeler imza attıklarını ve bunun Batı’yı rahatsız ettiğini dile getiren Karal, “Haçlı zihniyeti kudurmuş durumda. Avrupa bütün işini gücünü bıraktı, ülkemizde yapılacak referanduma odaklandı. Ya sizin işiniz gücünüz yok mu? Bu referandumdan evet de hayır da çıksa bizim iç meselemiz, size ne. Ama bunlar hayır çıksın istiyorlar, yönetimde istikrarsızlık, kaos ortamı ve koalisyonlar devam etsin diyorlar. Bu zihniyete halkımızın 16 Nisan’da gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

     AVCI “SÖZ MİLLETTE”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammet Avcı konuşmasında” Ülkenin büyümesini istemeyenler var, Diş güçlerin desteklediği ülkemizde ki taş örenler, HAYIR kampanyasını yürütenler kimler, bunlara CHP de dahil, diş güçlerin etkisinde kalan bu insanlara karşı Rize olarak tepkimizi vermek zorundayız,  sizlerin desteği ile ya büyüyeceğiz, ya da diş güçlere karşı bağımlı kalarak küçülmeye devam edeceğiz, bu ülke hepimizin ve çevremizde ki aç kurtlara karşı dikkatli olmamız gerek” dedi.

 

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE