• 23 Nisan 2024 Salı
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    23 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Taraftar galibiyet istiyor

Son 5 haftada sadece 2 puan alan Yeşil Mavililerde taraftarlar artık galibiyet bekliyor.

Taraftar galibiyet istiyor

-Çaykur Rizespor taraftarlar dernekleri artık galibiyet istediklerini belirterek “ Kendi sahamızda 7 puan verdik, takımın artık galibiyet serisine başlamasını bekliyoruz. Milli maç arasında gol yollarında etkili olacak oyuncular üzerinde durulmasını bekliyoruz” dediler.

-Süper lige iyi başlayan ve taraftarlarını sahaya çekmeye başlayan Yeşil Mavililerde ilk iki haftada 6 puan toplanırken El Kabir in Sivas maçında sakatlanmasının ardından forvet kısmında değişik oyuncuların denenmesi ile sonuca gidemeyen Çaykur Rizespor kendi sahasında Göztepespor a 1 puan vermesinin ardından Gazişehir karşısında 2-1 mağlup olarak kendi evinde 3 puan kaptırmıştı. Ardından Başakşehir e farklı yenilen Atmacalar kendi sahalarında oynadıkları Trabzonspor karşısında da pozisyonları değerlendiremeyerek 2-1 mağlup olarak 3 puan verdiler.

        Lige dönsünler

Çaykur Rizespor taraftar dernekleri takımın artık gol yollarında etkili olmasını beklediklerine belirterek “ Takım içinden forvet oyuncusu çıkartılabilir, Fenerbahçe den 5 oyuncu alındı. Bunlar takımda yedekte beklesin diye alınmadı. Beşiktaş genç Güven e şans vererek zaman zaman oynattı ve bu oyuncu girdiği maçlarda goller atmayı başardı. Önceki sezon Rize de oynanan maçta bu oyuncu şansını iyi değerlendirerek goller atmıştı” dediler.

      Şans galibiyet doğurur

-Çaykur Rizespor taraftar dernekleri takımda genç yeteneklerin değerlendirilmesini isteyerek “ Genç yetenekler bulacakları şanslarla kendilerini ispat edeceklerdir. Marko oynadığı maçlarda başarı gösteremedi. Genç yetenekli forvet oyuncularının bazı maçlarda şans bulmasını bekliyoruz. Bazen şans verilen oyuncuların daha hırslı olduğunu görüyoruz” dediler.

     Muriç verilmemeliydi

-Golcü futbolcu Vedat Muriç in verilmemesi gerektiğini belirten taraftar dernekleri “ Bu sezon takımda Vedat Muriç çok iş yapardı. Yapılan transferlere Vedat Muriç i eklediğimizde takımın yakaladığı pozisyonlara baktığımızda Vedat sayısız goller atardı. Onun yerine dolduracak oyuncu alamadık. El Kabir in sakatlığının ligin ikinci yarısına kadar süreceğini düşünecek olursak takım içinden yeni forvet yaratmamız gerektiği aklımıza geliyor” dediler.

         Alanya başlangıç olsun

-Zor bir maç kendilerini beklediğini belirten Taraftar gurupları “ Alanyaspor ligde tek mağlubiyet alan bir takım, ligde aldığı sonuçlar ortada, lige yeniden dönmek istiyor isek bu maçtan mutlara galibiyet ile ayrılmamız gerek. Ligde teknik direktörler artık istifa etmeye başladı. İsmail Kartal kendi içinde ekibini kurmalı ve artık bize galibiyet göstermeli” dediler.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE