• 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    25 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Sosyal medya beni yönetemez dedim

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal Başakşehir maçı sonrasında taraftarlardan özür dilediğini belirterek “ Çok iyi mücadele ettiğimiz bir maç, bu maçta taraftarların sürekli istifamı istemesini doğru bulmuyorum, iyi mücadele eden bir takım olumsuz yönde etkilenmekte, her zaman taraftarın içindeyim ve kazandığımız maçları taraftara hediye ettiğim gibi, kaybettiğimiz maçlarda da taraftarlarımızdan özür diledim” dedi.

Sosyal medya beni yönetemez dedim

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirterek “ Maç başından sonuna kadar 3 puan için mücadele ettik, 3 puan olmaz ise 1 puan almak istedik, Rakibimizin 60 inci dakika sonrasında yorulacağını biliyorduk. Rizespor olarak süper ligin en çok koşan, en çok mücadele eden en iyi ekiplerinden biriyiz, 60 inci dakika sonrası oyunu eline alan takım bizdik, pozisyonlar bulduk ancak atamadık. Son dakikalarda yediğimiz golle mağlup olduk” dedi.

       3 Puan ile rahatlayacaktık

Kazanmayı hak eden tarafın kendilerinin olduğunu belirten Kartal “ Tüm planlarımızı 3 puan üzerinde yaptık, rakibimizi çok iyi analiz ettik ve ona göre tedbirlerimizi aldık, verilen penaltı sonrasında kendimizi toparladık ve golü bulduk, yakaladığımız net pozisyonlar var, rakibimiz süper ligin zirvesindeki bir takım ve çok iyi bir ekip, ona rağmen üstün futbol oynayan bizdik, alacağımız 3 puan bizi rahatlanacaktı” dedi.

        Moral bozukluğu var

-3 Haftadır kaybettiklerini belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Kazanamama stresi üzerimizde, bunu yıkmak istedim, çok iyi bir takıma sahibiz ve bu takım bu sonuçları hak etmiyor. Süper ligde en çok canı yanan takımlardan biriyiz, şu an ligde 35-36 puanımız olmalıydı, belki de ilk 5 takım arasına girmek için oynayacaktık.  Takımın ortaya koyduğu oyun var ve bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz” dedi.

        İstifa sesleri takımı etkiliyor

Çaykur Rizespor teknik Direktörü İsmail Kartal maç başlarında başlayan istifa seslerinin takımın ve kendisinin moralini bozduğunu belirterek “ Bize karşı yapılan bir haksızlık var, takım sahada mücadele ederken tribünlerden yükselen istifa sesleri takımı olumsuz etkiliyor, takımdan başarı beklemek doğru değil, saha içinde istifa seslerini duyan oyuncular benim gözüme bakıyor. Biz bunu hak etmiyoruz” dedi.

       Ben de Rizeliyim

Rizespor un kendi takımı olduğunu belirten Teknik Direktör İsmail Kartal “ Ben de Rizeliyim ve hepsi bir tarafa yakamda bulunan Rizespor armasına herkes saygılı olmalı, bu arma hepimizin ortak değeri, Her zaman taraftarımızın yanında yer aldım, taraftarımız için asla kötü bir söz söylemedim. Sosyal medyada istifam in istenmesine Sosyal medya beni getirmedi dedim, sürekli çarşı da esnaflarla birlikteyim ve girdiğim her yerde esnaf benden para bile almıyor.  Kazandığımız maçlarımızı her zaman taraftarlarımıza armağan ettim, kaybettiğimiz maçlar sonrası da taraftarlarımızdan özür diledim. Taraftarın bu kadar iyi mücadele

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE