• 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    24 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Slovenya kampı sona erdi

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, 18 Temmuz tarihinde başladığı yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki 3’üncü Etap Kamp dönemini Slovenya’da tamamlayarak bu akşam yurda dönecek.

Slovenya kampı sona erdi

Turgay AYHAN

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekibi Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, 18 Temmuz tarihinde başladığı yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki 3’üncü Etap Kamp dönemini Slovenya’da tamamlayarak dün akşam yurda döndü.
21 kişilik kadroyla başladığı 10 günlük kamp dönemini, yeni transferler Kaleci Samir Ujkani ile Jaroslaw Jach ve Armand Traore’nin katılmasıyla 24 kişi tamamlayan Yeşil-Mavili ekip 3 günlük iznin ardından 1 Ağustos Çarşamba günü Rize’de toplanarak, ligin ilk haftasında evinde oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayacak.


Rize’de kampa katılacaklar
Çaykur Rizespor’un Osmanlıspor Kulübünden sezon sonuna kadar kiraladığı Musa Çağıran ve Aminu Umar ile Sporting Lizbon kulübünden alınan Ruben Riberio’nun Çarşamba günü Rize’de kampa katılacak. Bu futbolcular için ise bugün Mehmet Cengiz Tesislerinde imza töreni düzenlenmesi bekleniyor.
4 hazırlık maçı oynandı
Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum’da bir, 10 gün süren Slovenya kampında 3 olmak üzere 4 hazırlık maçı oynadı. Erzurum’da Antalyaspor ile oynadığı ilk hazırlık maçında 2-2 berabere kalan Yeşil-Mavililer, Slovenya’da oynadığı ilk maçında Hırvat ekibi NK Istra 1961'yı 3-0 mağlup ederken, ikinci maçında Avusturya ekibi Red Bull Salzburg’a 5-2, kampın son gününde Suudi Arabistan ekibi Al Shabab Riyadh Football Club’e ise 3-0 mağlup oldu.


Yeni sezon formaları satışta
Çaykur Rizespor’un yeni sezon için hazırlanan 5 farklı forma kiti Çaykur Didi Stadı yanında ve Osman Karavin Caddesi üzerinde bulunan AtmacaSM’lerde satışa çıktı.
Yeşil-Mavili kulüp tarafından yapılan kampanya ile mağazalardan forma alan 53’üncü taraftara yeni sezon forması hediye edildi. Yeni forma hediyesinin ise 153’üncü taraftara verileceği ifade edildi.
Öte yandan yeni sezon kombine kartı satışlarının da devam ettiği ve şimdiye kadar kombine satışlarında 2 bin 500 sayısının üzerine çıkıldığı ifade edildi. Passolig sisteminin açılmasıyla birlikte sayının daha da artacağı bekleniyor.
İlk hafta programı açıklandı

2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1. Hafta programı açıklandı. 10 Ağustos Cuma günü MKE Ankaragücü ile Galatsaray arasında oynanacak olan açılış maçıyla başlayacak olan yeni sezonda Yeşil-Mavili Çaykur Rizespor ilk maçını 11 Ağustos Cumartesi günü saat 19.30’da evinde Kasımpaşa ile oynayacak. İlk haftanın son maçı ise 13 Ağustos Pazartesi akşamı Kayserispor ile Antalyaspor arasında oynanacak.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE