• 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Rize AÇIK
  • 00:00
    20 Nisan 2024 İmsak: Güneş: Öğle: İkindi: Akşam: Yatsı:

Sıfatım Değil İsmim Önemli

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal’ın, Rize’de düzenlenen aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşma büyük alkış topladı.

Sıfatım Değil İsmim Önemli

Karal’ınMilletvekili olsam da olmasam da, ismimin önünde hangi sıfat yazarsa yazsın veya yazmasın sizlerle beraber olmaya devam edeceğim.” sözü takdir topladı.

RİZE:  Kültür Merkezinde yapılan AK Parti Milletvekilleri aday tanıtım toplantısında konuşan Hasan Karal isminin önünde hangi sıfat yazılırsa yazılsın ismin önemli olduğunu söyledi. AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

“ Yeni sistem ile Türkiye Farlı Noktalara Taşınacak”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin ülkemizi çok farklı noktalara taşıyacağına inandığını belirten KaralBizler, Türkiye’de parlamenter sisteme son vermede yer alan 26. dönem milletvekilleri olarak Türkiye’nin siyasi tarihine geçtik. Bu şeref bize yeter. Artık yeni bir dönemin başlangıcını idrak ediyoruz. Türkiye Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemine geçiş yapıyor. İnşallah önümüzdeki dönemde tanışacağımız bu yeni sistemle beraber inanıyorum ki ülkemiz çok daha farklı bir noktaya sizlerin bizlerin katkısıyla taşınacaktır.” dedi.

 “ Liderimizin Çizdiği Yol Mübarek Yoldur”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yoldan asla sapmayacaklarını kararlılıkla ifade eden AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, “Allah’ın izniyle liderimizin çizdiği yolda sapmadan ve sağa sola bakmadan devam edeceğiz. Liderimiz bizim için hangi yolu takdir etmişse o yol bizim için mübarek yoldur, o yol bizim için dosdoğru yoldur. Bizler 2001 yılında yola çıkarken liderimizden aldığımız bu ilhamla inşallah siyaset hayatımıza devam ediyoruz, edeceğiz. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde Rize’den partimizin aday gösterdiği değerli isimlere başarılar diliyorum. Cumhurbaşkanımızın memleketinde ona yakışır bir şekilde en güzel neticeyi almayı Cenab-ı Allah bize nasip eder inşallah.” şeklinde konuştu.

 “ İsmim Önüne Hangi Sıfat Yazarsa Yazsın…”

24 Haziran seçimlerinin Rize ve ülke için hayırlı olmasını dileyen Karal“Ben 2001 yılından beri hep sizinle beraber oldum. Bundan sonra milletvekili olsam da olmasam da sizinle beraber olmaya devam edeceğim. İsmimizin önünde hangi sıfat yazarsa yazsın veya yazmasın yine telefonum 24 saat açık olacaktır. İmkânım ölçüsünde gücüm yettiği oranda yine siz değerli hemşerilerime yardımcı olmaya devam edeceğim. 24 Haziran seçimlerinin özelde Rize’mize genelde ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu habere ifade bırak!

  • 0
    KIZGIN
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    HAHAHA
  • 0
    ALKIŞ
YORUM EKLE